Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ… ΜΟΙΡΑΙΟ! 

17/02/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Φάσκει, αντιφάσκει, λέει-ξελέει, τη μία απειλεί και την άλλη εκλιπαρεί, ανακοινώνει συνεχώς νέα μέτρα που καταργούν τα προηγούμενα, βγάζει συνεχώς μπροστά νέους «υπευθύνους» – μέλλοντες «αποδιοπομπαίους τράγους», επιτάσσει και… παγώνει τις επιτάξεις, η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Σήμερα, λοιπόν, ο λαθρο-υπουργός Νότης Μηταράκης ανακοίνωσε στον… αέρα τηλεοπτικού καναλιού το πάγωμα της διαδικασίας επιτάξεων εκτάσεων στα νησιά έως την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου όπως είπε «να υπάρξει νέος διάλογος με τους τοπικούς φορείς» και να του υποδείξουν εναλλακτικούς χώρους για να στήσει τα νέα «κλειστά κέντρα» – που θα είναι… ανοιχτά.

Είναι φανερό πως οι Κούληδες κάνουν σπασμωδικές ενέργειες γιατί είναι πανικόβλητοι για το τεράστιο πολιτικό κόστος που θα «εισπράξουν» από την μυστική συμφωνία τους με Σόρος και CIA, για εποικισμό-εξισλαμισμό ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων! Από την οποία μυστική συμφωνία δεν μπορεί να κάνει ούτε βήμα πίσω, γιατί σ’ αυτήν στηρίζει την ίδια την ύπαρξή της!

Κι όλες αυτές οι παλινωδίες και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα (από το Ζέπελιν ως τα «πλωτά φράγματα»), έναν μόνο σκοπό εξυπηρετούν: να κερδίσουν οι Κούληδες όσο περισσότερο πολιτικό χρόνο μπορούν, για να καθυστερήσουν το… μοιραίο! Να το αποφύγουν δε γίνεται! Αλλά, για κακή τους τύχη φεύγει ο χειμώνας με τις μειωμένες αφίξεις και μόλις θα «στρώσει» ο καιρός (σε 2-3 μήνες από τώρα) θα τους πλακώσουν οι μυριάδες και θα τους πάρει ο διάολος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.