Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Κυριάκο μην κουράζεσαι… Η ΝΔ είναι η δεύτερη φορά αριστερά!

23/02/2020

Στην Πολιτική επιτροπή της ΝΔ μίλησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια ακόμη ανούσια κοκορομαχία μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ. Ο νεοφιλελεύθερος πρωθυπουργός μάταια προσπαθεί να αναδείξει τις διαφορές του κυβερνώντος κόμματος από την παράταξη του Τσίπρα.

Δήλωσε ο Μητσοτάκης: «ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα επιδιώξει μια δεύτερη φορά Αριστερά ώστε να ελέγξει όχι μόνο την κυβέρνηση αλλά και τους άλλους αρμούς της εξουσίας. Ομολόγησε ανοιχτά δηλαδή ότι δεν θα διστάσει να καταργήσει την ίδια τη διάκριση των εξουσιών. Το θεμέλιο της Δημοκρατίας. Να υποτάξει τη Δικαιοσύνη, τα ΜΜΕ, τις Ανεξάρτητες Αρχές και το Κράτος. Επιμένει να κοιτά προς τα πίσω ενώ η κοινωνία ζητά να προχωρήσουμε μπροστά…».

Κούλη εσύ είσαι η δεύτερη φορά αριστερά! Με την νεοφιλελεύθερη και εθνομηδενιστική πολιτική σε όλους τους τομείς, από τα εθνικά θέματα, το Αιγαίο, το Σκοπιανό, την Παιδεία, τη διατήρηση της ασφάλειας και της τάξης, μέχρι το λαθρομεταναστευτικό, συνεχίζεις την καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ!

Ενώ για τους αρμούς της εξουσίας και την κατάργηση της διάκρισης των εξουσιών, καλύτερα να μην μιλά ο επικεφαλής της βρώμικης ΝΔ. Του κόμματος που όταν ήταν πρόεδρος ο Σαμαράς οργάνωσε και εκτέλεσε την μεγαλύτερη πολιτική και παραδικαστική σκευωρία απέναντι στην Χρυσή Αυγή με μοναδικό στόχο την υφαρπαγή ψήφων. Και αυτό θα αποδειχθεί πολύ σύντομα, όταν βγει η αθωωτική απόφαση στη Δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Το πόσο ίδιοι είναι Μητσοτάκης και Τσίπρας αποδεικνύεται ακόμη και από την αναφορά του πρωθυπουργού στο λαθρομεταναστευτικό. Δήλωσε ο Κυριάκος: «Και εμείς αιφνιδιαστήκαμε από το μέγεθος του θέματος. Όμως, αντιδράσαμε. Τα έργα ξεκινούν άμεσα και θα ολοκληρωθούν. Δεν υπάρχει περιθώριο για κανένα πισωγύρισμα. Η Μόρια δεν μπορεί να κλείσει, εάν δεν υπάρχει άλλο κέντρο. Προηγήθηκε εξαντλητικός διάλογος. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια».

Θέλει να τονίσει τις διαφορές του ο Μητσοτάκης, αλλά ακολουθεί την ίδια πολιτική με κέντρα φιλοξενίας, δομές, επιδόματα, χαρτιά, δουλειές και προνόμια στους λαθρομετανάστες. Η ΝΔ είναι η δεύτερη φορά αριστερά!

ΠΗΓΗ: www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.