Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΑ ΜΑΤ, ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ! Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ! 

25/02/2020

Ενώ τα μηχανήματα του στρατού έχουν πιάσει δουλειά στην περιοχή Πιτυούς στη Χίο, υπό τις οδηγίες του μηχανικού της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο (!!!), οι κάτοικοι Χίου και Λέσβου είναι στους δρόμους και αντιστέκονται στο χαμό τους!

Η χούντα Μητσοτάκη έχει δώσει σαφείς εντολές στους πραιτωριανούς των ΜΑΤ να φέρονται λες και βρίσκονται σε κατεχόμενες πόλεις και είναι χαρακτηριστικό πως από τους ασυρμάτους ακούγονται συνεχώς εντολές του τύπου «μην τους λυπάστε», «βαράτε στο ψαχνό», «τσακίστε τους», κ.τ.λ., ενώ κυκλοφορεί η πληροφορία ότι πριν φύγουν τα ΜΑΤ από την Αθήνα τους μίλησε προσωπικά ο Μητσοτάκης και τους εγγυήθηκε τα μεγάλα ΜΜΕ της Αθήνας είναι μιλημένα και πως θα υπάρχει πλήρης κάλυψη ακόμα κι αν υπάρξουν νεκροί στα νησιά!

Χαρακτηριστικό της δράσης των ΜΑΤ είναι ότι στην Λέσβο καίνε δάση, στην προσπάθειά τους να φτάσουν οι μπουλντόζες στο χώρο που θα στηθεί το νέο hot spot!





Ενώ οι αδίστακτοι μισθοφόροι πραιτωριανοί της χούντας Μητσοτάκη (οι ίδιοι που πέρυσι είχαν πνίξει στα χημικά την πλατεία Συντάγματος στη μεγάλη συγκέντρωση για την Μακεδονία, για λογαριασμό της χούντας Τσίπρα…) προσπαθούν να φτάσουν δια πυρός και σιδήρου στην περιοχή της Καράβας, για να στήσουν το νέο hot spot, οι αγωνιζόμενοι κάτοικοι της Λέσβου τους φράζουν το δρόμο με τα κορμιά τους, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο! 

Η καλύτερη απάντηση των Ελλήνων στο κάθαρμα που θέλει να μετατρέψει δια της ωμής βίας την Ελλάδα μας σε… πολυπολιτισμική χώρα και στα τσιράκια του!

Ενώ σύσσωμος ο λαός έχει ξεσηκωθεί και τα ΜΑΤ της χούντας του Μητσοτάκη φέρονται σαν στρατός κατοχής στην Λέσβο και στην Χίο, καίγοντας, καταστρέφοντας και χτυπώντας αδιακρίτως, τα ΜΜΕ των κουμπάρων του Μητσοτάκη και των… «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» περνάνε το σοβαρότατο αυτό θέμα στα… ψιλά!

Οι ίδιοι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι που ακολουθούσαν κατά πόδας τους άνδρες των ΜΑΤ κι έκαναν «ζουμ» μόλις έπεφτε έστω και μια ροπαλιά σε «κοινωνικό αγωνιστή», ζητώντας το κεφάλι του αστυνομικού επί πινάκι, τώρα τραβάνε μακρινά πλάνα και κάνουν πως δε βλέπουν την αγριότητα της καταστολής!

Μάλιστα, έχει πέσει γραμμή από τον Μητσοτάκη να «παίζουν» ειδήσεις μόνο για τον κορονοϊό, για να αποπροσανατολίζεται ο κόσμος!  

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.