Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ», ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! «ΜΑΝΑΤΖΕΡ» Ο ΒΟΡΙΔΗΣ Ο… ΣΚΛΗΡΟΣ! 

16/02/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

«Πολλές και καλές δουλειές», υποσχόταν προεκλογικά ο Μητσοτάκης, χωρίς όμως να διευκρινίζει για ποιους προορίζονται!

Δεν εννοούσε τους Έλληνες, αλλά τα «προσφυγάκια»!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα-διαρροή της φυλλάδας του κουμπάρου, η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» έχει στα σκαριά έναν “ΟΑΕΔ λαθρομεταναστών”, για να διαλέγουν οι μεγαλοαγρότες για εργασίες εποχικού χαρακτήρα σε διάφορες καλλιέργειες! Μ’ ένα σμπάρο, όχι δύο αλλά τρία τρυγόνια! Και δουλειές θα βρίσκουν τα «προσφυγάκια» και οι μεγαλοαγρότες θα εξασφαλίσουν φτηνά εργατικά χέρια, και η κυβέρνηση θα μπορεί πλέον να εμφανίσει τα «προσφυγάκια» ως απαραίτητα για την… τόνωση της εθνικής οικονομίας και την… αναγέννηση της υπαίθρου!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη διαρροή στην κουμπαροφυλλάδα, «το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και συμφωνήθηκε να υπάρξει μια πιλοτική εφαρμογή του νέου σχεδίου από τον νόμο, πιθανότατα από τον νομό Ημαθίας».

Και ποιος λέτε πως θα παίξει το ρόλο του… «μάνατζερ» και θα υλοποιήσει την… φαεινή ιδέα; «Το σχέδιο εκπονείται από τα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με τα υπουργεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Εργασίας και τον ΟΑΕΔ». Ήτοι, Μάκης Βορίδης, ο… σκληρός!

(ΥΓ): «Εθνικόφρονες» που τους ψηφίσατε για να… διώξουν τους λαθρομετανάστες, περαστικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.