Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: ΑΝ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ, ΚΑΠΝΟΣ Θ’ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ! 

11/08/2019           ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Μπορεί να λυσσάνε κατά του Ιράν οι σιωνιστές και να στρέφουν όλα τα ανά τον κόσμο τσιράκια τους εναντίον του, αλλά φοβούνται κιόλας να κάνουν την πρώτη κίνηση και να επιτεθούν, γιατί αφενός μεν το Ιράν είναι πανίσχυρο και αφετέρου δε, δεν παίζει!

Σαφή προειδοποίηση, λοιπόν, προς τους σιωνιστές απηύθυνε ο Αμίρ Αμπντολαλάν, σύμβουλος του ιρανικού κοινοβουλίου, να μην συμμετάσχουν στον σχεδιαζόμενο αμερικανικό ναυτικό συνασπισμό, γιατί θα υποστούν τις συνέπειες:

«Αν το Ισραήλ εισέλθει στο Στενό του Ορμούζ, θα κατακλυστεί στην οργή της περιοχής και ο καπνός θα ανέβει στο Τελ Αβίβ».

Επιπροσθέτως, ο Αμπντολαλάν «συνέστησε» στις ΗΠΑ και στους «πρόθυμους» συμμάχους της να εγκαταλείψουν την ιδέα της στρατιωτικής τους αποστολής στον Περσικό Κόλπο:

«Το Ιράν έχει ζωτικό ρόλο στην ασφάλεια των στενών του Ορμούζ. Οποιοσδήποτε στρατιωτικός συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ είναι η επανάληψη της κατοχής του Ιράκ και του Αφγανιστάν και της κλιμάκωσης της ανασφάλειας στην περιοχή».

Είναι παρήγορο που στην εποχή μας υπάρχουν κράτη σαν το Ιράν, που δεν φοβούνται τους σιωνιστές! Αυτό σημαίνει πως δεν έχουν χαθεί τα πάντα για την ανθρωπότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.