Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Πασόκοι στα Υπουργεία, Πασόκοι στις Γενικές Γραμματείες, Πασόκοι και στην ΕΡΤ!

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019       www.xrisiavgi.com

Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποιοι ψήφισαν ΝΔ για να φύγει η αριστερά!

Μετά τη στελέχωση των γενικών γραμματειών και άλλων οργανισμών, φαίνεται ότι για το Μέγαρο Μαξίμου ήρθε η ώρα της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να τοποθετήσει τον σημερινό επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου στη θέση του Προέδρου της ΕΡΤ και τον Γιώργο Γαμπρίτσο στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ο Γ. Γαμπρίτσος επιστρέφει στην ΕΡΤ μετά από 9 χρόνια, καθώς το 2010, ο τότε υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος (κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου) τον είχε τοποθετήσει στη θέση του προέδρου-διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας είναι σήμερα διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ. Αν αναλάβει τελικά Πρόεδρος της ΕΡΤ, τότε μένει κενή η θέση του επικεφαλής του γραφείου τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, την οποία σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα θα αναλάβει ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο Τσιόδρας ήταν εκπρόσωπος τύπου του… Ποταμιού, είχε διατελέσει διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και στη συνέχεια ορίστηκε κυβερνητικός εκπρόσωπος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του Παναγιώτη Πικραμμένου.

Και αν κάποιοι είχαν πιστέψει ότι η «πατριωτική» ΝΔ θα… έκλεινε την ΕΡΤ, ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν. Ψήφισαν ΝΔ και θα κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ! Ακριβώς ότι συνέβη και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.