Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ… ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 

24/08/2019        EΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ως «ειδική σύμβουλος», εντάσσεται η γνωστή δημοσιογράφος όλων κατά σειρά των καναλιών της διαπλοκής (MEGA, ANT 1, κ.τ.λ.) τις εποχές της… δόξας τους, Μαρία Χούκλη, σύμφωνα με ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε την 22α  Αυγούστου. Σύμφωνα δε με «διαρροή» της κυβέρνησης Μητσοτάκη «η δημοσιογράφος ενδέχεται να βοηθήσει, επίσης, στη στελέχωση του προγράμματος της ΕΡΤ».

Και βέβαια, ούτε η Χούκλη –όπως και το 99,9% του επικοινωνιακού επιτελείου του Εφιάλτη Μητσοτάκη- δεν προέρχεται καν από την ψοφοδεξιά, αλλά από την… αγία αριστερά (ΚΚΕ εσωτερικού). Ωστόσο, στην πορεία… ερωτεύτηκε το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, γι’ αυτό άλλωστε και υπήρξε η εκλεκτή των ολιγαρχών των ΜΜΕ.

Ιδού κι ένα σχετικό πρόσφατο άρθρο της, στο protagon.gr, στις 3 Σεπτέμβρη του 2014, στο οποίο… εξομολογείται τον πολιτικό της έρωτα για την κλεφτοπασοκαρία:

«Η μνήμη συνήθως εξωραΐζει τις κακίες και ανακαλύπτει αρετές που ίσως δεν υπήρχαν. Από τη μεγάλη εικόνα κρατά ό,τι θέλει, επιλέγει τη λεπτομέρεια που ξεγέλασε τον χρόνο, έχει αναπόφευκτα την ύστερη λογική της ζωής που εν τω μεταξύ διέτρεξε. Σαν τη Μαντλέν του Προυστ, ήρκεσε το τραγούδι στο ραδιόφωνο για να ανασύρει ένα ξεχασμένο αίσθημα το οποίο θα προσπαθήσω να κάνω λέξεις. Τι ήταν το ΠΑΣΟΚ για μερικούς από εμάς που βρισκόμασταν σε άλλο κομματικό χώρο με αριστερό πρόσημο, έμφορτο αγώνων και περγαμηνών, με ουτοπικές αναζητήσεις; Ήταν ένας κρυφός πολιτικός έρωτας. Ανομολόγητος στους κομματικούς συντρόφους μας, φαινόμενο θαυμασμού και ζήλειας, σφοδρής επιθυμίας να ακολουθήσεις το αδιανόητο -για τα σημερινά δεδομένα, αγαπητέ ΣΥΡΙΖΑ- κοινωνικό ρεύμα…».

«Ακροδεξιά» παπαγαλάκια του Μητσοτάκη, να την χαίρεστε κι αυτήν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.