Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Ο ΡΕΚΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, ΟΙ… ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! 

24/08/2019        ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Τελικά, δε φταίνε τα «ανοιχτά σύνορα», αλλά οι… γεωπολιτικές εξελίξεις, για την έκρηξη της λαθρομετανάστευσης στους καιρούς των Κούληδων και των Μπουμπουκοβοριδοκυρανάκηδων πολιτικών απατεώνων!

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης Κουμουτσάκος, προκαλώντας τη χλεύη των ηττημένων του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι λόγοι για την έξαρση των προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα, δηλαδή προς την Ευρώπη δεν περιορίζονται στις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες. Έχουν σαφή γεωπολιτικά χαρακτηριστικά»

Πρώτος-πρώτος έσπευσε να τον συγχαρεί ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης:

«Χαιρετίζουμε τη διαπίστωση του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Κουμουτσάκου ότι οι προσφυγικές ροές σχετίζονται με τις γεωστρατηγικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Η εγκατάλειψη της ρητορικής ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τους πρόσφυγες στη χώρα και ότι τα σύνορά μας δεν φυλάσσονται σηματοδοτεί άραγε την απόσυρση της Νέας Δημοκρατίας από ακροδεξιάς κοπής θέσεις;».

Ακολούθησε ο αναπληρωτής τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, σε πιο… αυστηρό ύφος: 

«Είναι πραγματικά εκκωφαντική αλλά και κυνική η προσγείωση της ΝΔ στην πραγματικότητα στο ένα θέμα μετά το άλλο! Γιατί, αν θυμάμαι καλά, η ΝΔ αντί να υπερασπίζεται την διαχείριση του προσφυγικού από την προηγούμενη κυβέρνηση με βάση τη διεθνή νομιμότητα και την αλληλεγγύη κατηγορούσε διεθνώς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν "άνοιξε τις πόρτες"»

Και η χορωδία ολοκληρώθηκε από την συριζοφυλλάδα «Αυγή»:

«Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί σημαντικά οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στη Λέσβο, στη Μόρια και στη Σάμο επικρατεί το αδιαχώρητο.
Ο αρμόδιος υπουργός Γ. Κουμουτσάκος απέδωσε το φαινόμενο σε γεωπολιτικούς λόγους. Πάλι καλά, φαίνεται να προσγειώνεται στην πραγματικότητα, διότι, πριν τις εκλογές και επί τέσσερα χρόνια, ο ίδιος και το κόμμα του θεωρούσαν ότι για τις προσφυγικές ροές ευθυνόταν η Τασία Χριστοδουλοπούλου».

(ΥΓ): «Λαθρομεταναστευτοφάγοι» και «εθνικόφρονες» της Νουδούλας, σας πήρανε στο ψιλό ή κάνουμε λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.