Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Τηλεγιατρός Ματίνα Παγώνη στο ΣΚΑΪ: "Επιτέλους θα μιλήσουμε για κορωνοϊό - Καιρός ήταν"

Το μόνο θετικό που είχε ο πόλεμος  στην Ουκρανία, είναι ότι συνετέλεσε στην «εξαφάνιση» των τηλεγιατρών από τα τηλεοπτικά πλατό για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, η υγειονομική κρίση στο Μητσοτακιστάν  που συνεχίζεται αμείλικτα, και η αδυναμία διαχείρισής της από τους «ειδικούς» έχει ως αποτέλεσμα η χώρα μας να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως όσον αφορά τους θανάτους και τους διασωληνωμένους λόγω του Covid-19.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες είχαμε την επανεμφάνιση των γνωστών τηλεγιατρών για να συνεχίσουν να μας βασανίζουν με τις προτάσεις τους για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και την τιμωρία των ανεμβολίαστων, καθώς και με τις προβλέψεις τους για την εξέλιξη της πανδημίας, οι οποίες ουδέποτε επαληθεύτηκαν. Η «επιχείρηση Ελευθερία» που είχε προαναγγείλει ο Κούλης-Μωϋσής πριν ένα περίπου χρόνο φαίνεται να αργεί ακόμη να φέρει αποτελέσματα.

Χθες το πρωί, στο κανάλι-φερέφωνο των  Κούληδων, ΣΚΑΪ, έκανε την εμφάνισή της, εν μέσω πανηγυρισμών από τους δημοσιογράφους  του σταθμού (Δ. Οικονόμου και Μ. Αναστασοπούλου), η «ειδική» τηλεγιατρός, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, εμφανώς ενθουσιασμένη από την επάνεμφάνισή της στο πλατό ύστερα από δύο περίπου εβδομάδες απουσίας.  

«Να πούμε και για κορωνοϊό σήμερα έτσι;;; Καιρός ήτανε, γιατί βλέπαμε πόλεμο…πόλεμο... Να ξέρετε ότι ο κόσμος αυτή τη στιγμή λέει: είναι προτιμότερο να είχαμε τον κορωνοϊό …» είπε κατά την άφιξή της στο πλατό του καναλιού η Παγώνη.

Ακολούθως, αφού εξέφρασε τη λύπη της για τους βομβαρδισμούς νοσοκομείων στην Ουκρανία, αναφέρθηκε για πολλοστή φορά στην αναγκαιότητα της τρίτης δόσης του εμβολίου ως μόνη προστασία απέναντι στην Όμικρον και τις υποπαραλλαγές της ενώ εκτίμησε ότι μέχρι το Πάσχα «τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν».

Μπορεί τα πράγματα να βελτιωθούν μέχρι το Πάσχα, όπως εκτιμούν η Μ. Παγώνη και άλλοι τηλεγιατροί, αλλά σίγουρα θα επιδεινωθούν μετά το Πάσχα, αφενός λόγω των εορτών και αφετέρου λόγω του προσφυγικού κύματος που θα ξεσπάσει εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.