Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Ο… στρατηλάτης της Ουκρανίας και η αντιρωσσική του μανία

07/03/2022

Ασφαλώς και ήταν αναμενόμενες οι επικρίσεις της εκπροσώπου του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρίας Ζαχάροβα, κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που «είναι έτοιμη να μηδενίσει την ίδια την κοινή μας ιστορική κληρονομιά». Κι ήταν αναμενόμενες, γιατί ο Μητσοτάκης δεν περιορίστηκε να κάνει ότι και οι υπόλοιποι «ηγέτες» της συμμορίας της Ε.Ε., αλλά δείχνοντας υπερβάλλοντα αντιρωσσικό ζήλο έχει μετατραπεί σε… στρατηλάτη της Ουκρανίας.

Και βέβαια, η αντιρωσσική μανία του Μητσοτάκη δεν έχει καμμιά σχέση με τα εθνικά συμφέροντα, για να έχει η Ελλάς το «ηθικό δικαίωμα» να ζητήσει βοήθεια από τους δυτικούς στην περίπτωση που δεχθεί επίθεση από τους Τουρκαλάδες.

Έχει σχέση μόνο με τις «εξετάσεις» που δίνει στα μεγάλα υπερατλαντικά αφεντικά του, για να τους αποδείξει πως είναι «ο άνθρωπός τους», που πρέπει να «εμπιστευτούν» και για μια δεύτερη τετραετία!

Ο άνθρωπος αυτός είναι άκρως επικίνδυνος και δε λογαριάζει τίποτα, προκειμένου να μείνει στην εξουσία και να «αρμέγει» τα δημόσια ταμεία! Να φύγει και να πάει στα τσακίδια! 

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.