Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Κουτσούμπας προς Μητσοτάκη: μας παρεξηγείτε, κι εμείς «ανήκομεν εις την Δύσιν»!

16/03/2022

Τα… παράπονά του στον Κούλη Μητσοτάκη έκανε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, με την ευκαιρία της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε μαζί του, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τη συνάντηση του Κούλη με τον Πασά του.

Πιο συγκεκριμένα, κατήγγειλε «απαράδεκτα φαινόμενα αντικομμουνισμού, διαστρέβλωσης και παραποίησης των θέσεων του ΚΚΕ που εκπορεύονται από δυνάμεις και κύκλους της ΝΔ».

Τι συνέβη; Η γελοία ΔΑΠ (ΦΒΠ-Μ., ήτοι Φλώροι Βορείων Προαστίων – Μυκόνου) εξέδωσε μια καταγέλαστη ανακοίνωση, με την οποία κατηγορεί την Πανσπουδαστική της ΚΝΕ ότι… «ξεπλένει» τον Πούτιν κι ότι παίρνει εντολές από το… Κρεμλίνο.

Αυτές οι απίστευτες γελοιότητες (καθώς οι κουκουέδες ήταν οι πρώτοι που κατήγγειλαν την Ρωσσία για «ιμπεριαλισμό», τον Πούτιν για «αντικομμουνισμό» και που έκαναν διαδήλωση στην ρωσσική πρεσβεία…), προκάλεσαν την οργή των κνιτών, που έδωσαν απάντηση στους φιόγκους της ΔΑΠ: «Και αδιάβαστη και ανιστόρητη πιάστηκε η ΔΑΠ, η φοιτητική παράταξη της ΝΔ, η οποία κατηγορεί την Πανσπουδαστική και τους φοιτητές που διαδηλώνουν κατά του πολέμου ως εντολοδόχους της Ρωσίας! Αδιάβαστη, γιατί αγνοεί τις δεκάδες αποφάσεις φοιτητικών συλλόγων, με πρόταση της Πανσπουδαστικής, που καταδικάζουν απερίφραστα την ρώσικη εισβολή, αναδεικνύουν τους ανταγωνισμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και Ρωσίας που πυροδότησαν τη σύγκρουση και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον ουκρανικό λαό…». 

Τουτέστιν, μας παρεξηγείτε, κι εμείς «ανήκομεν εις την Δύσιν»!

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.