Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ετοιμάζεται για μείωση των φόρων στην βενζίνη. Ο Μητσοτάκης ανένδοτος!

12/03/2022

Στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε, βλέπετε πως έχουν διαμορφωθεί οι τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης στην Κύπρο, μετά την απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης για μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης, για όσο καιρό διαρκεί η κρίση.

Και δεν είναι μόνο η Κύπρος που καταφεύγει σ’ αυτή τη λύση, αλλά κι άλλα κράτη, όπως π.χ. οι ΗΠΑ.

«Εξετάζουμε μία σειρά από ενέργειες που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να ανακουφίσουμε τους καταναλωτές. Ο φόρος στη βενζίνη είναι κάτι που έχουμε στη λίστα», είπε η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζάνετ Γέλεν, σε δημοσιογράφους στο Ντένβερ του Κολοράντο.

Ωστόσο, στην Ελλάδα ο –κατά τα άλλα αμερικανόδουλος!- Μητσοτάκης είναι ανένδοτος! Διότι, όπως ουρλιάζει στα τηλεπαράθυρα ο κράχτης του, ο Άδωνις Μπουμπούκος, αν μειωθεί ο φόρος στα καύσιμα «θα έρθει νέο μνημόνιο», «θα ωφεληθούν όσοι έχουν πόρσε», «οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο» και άλλα τέτοια παραμύθια.

Η αλήθεια είναι ότι μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα δε θα γίνει ποτέ, γιατί  η χούντα Μητσοτάκη είναι βαθύτατα αντιλαϊκή και όχι μόνο αδιαφορεί, αλλά επιχαίρει κιόλας για τα βάσανα του κοσμάκη!

Το μόνο που την ενδιαφέρει, είναι να είναι ικανοποιημένοι οι κρατικοδίαιτοι ολιγάρχες του πλούτου και η –ομοίως κρατικοδίαιτη- μεγαλοαστική τάξη του Ψυχικού, της Φιλοθέης, της Εκάλης και λοιπών… ευγενών προαστίων, διότι σ’ αυτούς λογοδοτεί! 

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.