Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Επιτέλους οι Έλληνες πολίτες γέλασαν: Ο Κούλης Μητσοτάκης ζήλεψε Ζελένσκι & Μακρόν και βγήκε αξύριστος να τους μιλήσει!

16/03/2022

Ο πρωθυπουργός «ντύθηκε» Μακρόν

Το νέο στυλ που πλάσαρε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν με το πρόχειρο ντύσιμο και την ατημέλητη εμφάνιση όσο και με το στυλ του Ουκρανού προέδρου Β. Ζελένσκι φαίνεται πως ζήλεψαν οι επικοινωνιολόγοι του  Έλληνα πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και αποφάσισαν να τον παρουσιάσουν ως την ελληνική υβριδική έκδοση του Μακρόν με ολίγον Ζελένσκι.

Βέβαια οι δύο πρώτοι αντιμετωπίζουν προβλήματα: Ο μεν Γάλλος πρόεδρος μετά τις μαραθώνιες διαβουλεύσεις με τον Β. Πούτιν για την αποφυγή του πολέμου ο δε Ουκρανός αντιμετωπίζει ένα πόλεμο.

Παρ΄όλα αυτά οι επικοινωνιολόγοι του πρωθυπουργού είπαν να «ντυθεί» Ζελένσκι ή Μακρόν παρά το γεγονός ότι οι Απόκριες έχουν περάσει.

Ως εκ τούτου υπήρξε… έκρηξη σχολίων στο διαδίκτυο καθώς, ως συνήθως σε τέτοια… event, τα social media είναι σε ετοιμότητα να σχολιάσουν τα πάντα.

Ελπίζουμε μόνο να μην πλήρωσε έξτρα τους Αμερικανούς επικοινωνιολόγους επειδή «κόπιαραν» τους συναδέλφους τους σε Γαλλία και Ουκρανία

ΠΗΓΗ: www.pronews.gr

O Kούλης έκανε διάγγελμα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την προστασία των φτωχών μοστράροντας κηροπήγια αξίας 20.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.