Κυριακή 31 Μαΐου 2020

ΝΕΑ HOTSPOTS ΣΕ ΣΑΜΟ, ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΚΩ – ΜΗΝΥΜΑ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!  

31/05/2020

Να μην ξεγελιόμαστε… Οι σχεδόν μηδενικές «ροές» νέων λαθρομεταναστών, είναι γιατί υπάρχει συμφωνία Κούλη-Ερντογάν για μια μικρή ανάπαυλα, ώστε να μην προκληθεί χάος στα νησιά λόγω κορωνοϊού, κι όχι επειδή το… ηρωικό Λιμενικό «αποκρούει» τις βάρκες – μία τη βδομάδα, με κάτι λίγους «σκαστούς» από την Τουρκιά λαθρομετανάστες.

Άλλωστε, το έχει πει και ο Τσαβούς Πασάς, πως αυτή την εποχή «τα σύνορά μας είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού, αλλά όταν θα αρθούν τα μέτρα οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Τουρκία θα είναι ελεύθεροι να πάνε στην Ευρώπη».

Επειδή, λοιπόν, πλησιάζει η ώρα άρσης των μέτρων, η χούντα Μητσοτάκη φρόντισε να στείλει το «πράσινο φως» στους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στις απέναντι ακτές και αδημονούν να περάσουν στην Ελλάδα!

Έτσι, με μια αιφνιδιαστική κοινή απόφαση των υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών και (Λαθρο)Μετανάστευσης και Ασύλου, ανακοινώνεται το στήσιμο τριών νέων hotspots λαθρομεταναστών σε Σάμο, Κω και Λέρο!

Τα νέα hotspots στήνονται στην περιοχή «Ζερβού» του δήμου Ανατολικής Σάμου, στην περιοχή «Μεσοβούνι» του δήμου Κω και στη θέση «Όρμος Λακκί» του δήμου Λέρου.

Δηλαδή, «ανοίξαμε και σας περιμένουμε»!

Ελληνίδες και Έλληνες, υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.