Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ… ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ: ΟΧΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ»! 

04/05/2020

Ένα-ένα βγαίνουν τα περιστατικά της πλήρους ασυδοσίας των «ευπαθών»… Στο νοσοκομείο της Ρόδου, λοιπόν, κατέληξε ένας κάτοικος της περιοχής Παστίδα στην Ρόδο, όταν τόλμησε να κάνει παρατήρηση σε μια ομάδα «ευπαθών» που γλεντούσαν σε ένα κοντινό σπίτι, με τη μουσική στη διαπασών!

Το θύμα, που είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, πήγε στο σπίτι που διασκέδαζαν οι «ευπαθείς» και τους ζήτησε να χαμηλώσουν την ένταση, αλλά αυτοί αντί άλλης απάντησης του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο! Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη αστυνομικών, αλλά ούτε συλλήψεις έκαναν, ούτε πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευσης συναθροίσεων επέβαλαν.

Κάτι παρόμοιο συνέβη το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς και στην συνοικία της Αγίας Παρασκευής στον Βόλο, όπου ένα τσούρμο «ευπαθών» –συνολικά οκτώ άτομα- γλεντούσαν με τραγούδια και φωνές, παρά τις απαγορεύσεις. Οι γείτονες ενοχλήθηκαν και κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έκαναν… συστάσεις για διάλυση της συγκέντρωσης χωρίς να επιβάλλουν πρόστιμα.

Τυχαία η ανοχή των αστυνομικών στις καραμπινάτες παρανομίες των «ευπαθών» ή «ευάλωτων» κατά τον Τσιόδρα; Ασφαλώς και όχι! Είναι προφανές, πως υπήρξε σαφής εντολή Κούλη και με τις ευλογίες της… επιστήμης: όχι συλλήψεις και πρόστιμα στους «ευπαθείς», παρά μόνον συστάσεις! Και τσάκισμα, όλων των υπολοίπων «παραβατών»! 

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net 

Να μη ξεχνάμε και τον γυφτολάγνο πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της κόκκινο-ροζ πολιτικής συμμορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.