Κυριακή 3 Μαΐου 2020

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ (?) - 24

Ρωσία: Δημόσια καταγγελία ότι ο κορωνοϊός δεν είναι πανδημία, αλλά στρατηγική επιχείρηση για παγκόσμια επιβολή

02/05/2020

Τα μέτρα για τον κορωνοϊό, έργο μιας παγκόσμιας “elite”.

Τόσο στην Βόρειο Αμερική όσο και στις χώρες της Ευρώπης και στην Ρωσία πληθαίνουν οι καταγγελίες ότι όλα αυτά τα μέτρα που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό είναι προσχήματα μιας παγκόσμιας “elite”, που θέλει να επιβάλει την εξουσία της. Στις ΗΠΑ γίνονται συνεχείς διαδηλώσεις και ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος Τραμπ πήρε θέση εναντίον της καραντίνας, αλλά τελικά φαίνεται ότι και ακόμη αυτός ανίσχυρος και μοιραία προκύπτει το ερώτημα ποιος κυβερνά τον κόσμο; Για το θέμα έκανε δηλώσεις πρώην Αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών του Στρατού της Ρωσίας. 

Ο Vladimir Vasilievich Kvachkov, πρώην συνταγματάρχης της Spetsnaz και της ρωσικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δηλώνει πως δεν υπάρχει πανδημία, ενώ ο κορωνοϊός εξυπηρετεί Πολιτικό έλεγχο, Οικονομικό έλεγχο, Εκκαθάριση γεω-οικονομικών ανταγωνιστών.

Μεταξύ άλλων είπε: «Το φαινόμενο του κορωνοϊού, που ονομάζεται ψευδώς πανδημία, πρέπει να εξεταστεί υπό το πρίσμα των παγκόσμιων δυνάμεων, θρησκευτικών, πολιτικών, χρηματοοικονομικών, οικονομικών και εθνικών. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν υπάρχει πανδημία, είναι ψέμα, πρέπει να θεωρηθεί ως μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση. Έτσι πρέπει να μελετηθεί! Αυτές είναι ασκήσεις διοίκησης και προσωπικού από τις παγκόσμιες δυνάμεις πίσω από το παρασκήνιο για τον έλεγχο της ανθρωπότητας… Η πρώτη προσπάθεια να αφαιρεθούν δικαιώματα από τους ανθρώπους έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Πολλοί δεν θυμούνται πως μετά την λεγόμενη επίθεση στους Δίδυμους Πύργους κηρύχθηκε ο παγκόσμιος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας. Οι παγκόσμιες δυνάμεις πίσω από τα παρασκήνια δημιούργησαν τα γεγονότα της 9/11. Τώρα έχουν μια άλλη δικαιολογία για να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο και να κυριαρχήσουν πάνω στην ανθρωπότητα. Έτσι βρήκαν τον κορωνοϊό».

ΠΗΓΗ: www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.