Κυριακή 10 Μαΐου 2020

61% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ… ΤΟ 40% ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!

09/05/2020

Πανευρωπαϊκή έρευνα διεξήχθη σχετικά με την δυνατότητα των πολιτών των χωρών της Ευρώπης να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, την προ κορωνοϊού εποχή.

Σύμφωνα με αυτήν, οι Έλληνες καταναλωτές δυσκολεύονταν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και τα έξοδα τους αυξάνονταν πολύ περισσότερο σε σχέση με το εισόδημα τους, με αποτέλεσμα οι έξι στους δέκα (61%) να αδυνατούν να εξοφλήσουν εγκαίρως τους λογαριασμούς τους, ενώ το 40% ήταν αναγκασμένο να δανειστεί για τους πληρώσει! Τα ποσοστά αυτά είναι τα χειρότερα στην Ευρώπη!

Επιπροσθέτως, οι Έλληνες καταναλωτές κατέλαβαν τη χαμηλότερη θέση στην Ευρώπη στην αποταμίευση, καθώς όπως δείχνει η έρευνα, το 38% των Ελλήνων καταναλωτών δεν αποταμιεύει καθόλου χρήματα, ποσοστό που είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη. 

Κι αν αυτά ίσχυαν κατά την προ κορωνοϊού εποχή, φανταστείτε τι έχει να γίνει στην «μετά κορωνοϊό εποχή», με την ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας από τα «σωστά μέτρα» του πτηνόμορφου δικτάτορα Κούλη Μητσοτάκη, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε Μνημόνια φτώχειας και δυστυχίας!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.