Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

30/04/2020

Η «αχίλλειος πτέρνα» του Κούλη θα είναι αυτή η δυσώδης ιστορία με τις μάσκες και την επιβολή τους σε όλους τους δημόσιους χώρους – με εξοντωτικό πρόστιμο 150 ευρώ για τους «παραβάτες»!

Τις οποίες μάσκες, δεν μας συνιστούσαν μέχρι πρότινος τα στελέχη της χούντας, οι «επιστήμονες» και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, αλλά αίφνης έγιναν όλοι οι παραπάνω… λάτρεις τους!

Κι όπως όλα έχουν την εξήγησή τους, έτσι κι αυτή η μεγαλοπρεπής κωλοτούμπα έχει τη δική της!

Βλέπετε, ένας στενός «φίλος» της οικογένειας Μητσοτάκη –η οποία έχει ρημάξει τον τόπο τα τελευταία 50 χρόνια!- έχει στήσει εργοστάσιο κατασκευής μασκών στη Λάρισα. Πρόκειται για τον φέροντα το σημαδιακό επώνυμο Νταβέλης –αυτό του αρχιλήσταρχου άλλων εποχών!- ο οποίος είχε… προβλέψει σε δηλώσεις του στον σεσημασμένο παπαγάλο του Μητσοτάκη, Δημήτρη Καμπουράκη την μελλοντική ανάγκη για μάσκες, πριν καν επιβεβαιωθεί το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα! Μάγος ήταν ή μήπως καλά πληροφορημένος «εκ των έσω», για να στηθεί η χοντρή μπίζνα; Κι όπως δήλωσε ο ίδιος, στην προσπάθειά του για το γρήγορο στήσιμο της βιομηχανικής παραγωγής των μασκών, είχε την αμέριστη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη! Φυσικά με το… αζημίωτο, όπως ακριβώς ταιριάζει σ’ έναν Μητσοτάκη!

Καταλάβατε τώρα πως γίνονται οι χοντρές κονόμες ΗΛΙΘΙΟΙ ψηφοφόροι του Μητσοτάκη, που μας πήρατε όλους στο λαιμό σας; Αλλά, θα πεινάσουμε κι εμείς, θα πεινάσετε κι εσείς, ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.