Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Η… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ ΚΑΙ Η… ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥ

17/05/2020

Όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και η Νουδούλα έχει δύο… γραμμές. Μία επίσημη που εφαρμόζεται στην πράξη και μία ανεπίσημη (fake) για να… ευφραίνεται το εσωκομματικό ακροατήριο. Οι συριζαίοι χρησιμοποιούσαν αυτό το κόλπο για τα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα (με κραυγές, κατάρες και μαγκιές κατά της Μέρκελ και του Σόιμπλε, την ίδια ώρα που εφήρμοζαν πιστά τις εντολές τους…) οι «εθνικόφρονες» το χρησιμοποιούν για το λαθρομεταναστευτικό.

Έτσι, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση στέλνει αβέρτα «προσφυγάκια» στην ενδοχώρα (12.000 έχει στείλει μέσα στο 2020!) κι εκμισθώνει εκτάσεις γύρω από τα υφιστάμενα hotspots στα 5 νησιά του ανατολικού Αιγαίου, για να «υποδεχθεί» τις μυριάδες που θα στείλει ο Ερντογάν Πασάς στην μετά κοροϊδοϊό εποχή, η… κοντοπίθαρη τσουτσού (1.50 με τα χέρια στην ανάταση!) που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κάνει τον τζάμπα μάγκα.

Μιλώντας, λοιπόν, σε τηλεοπτικό σταθμό αυτό το μέχρι πέρυσι μπολσεβικοειδές που… ανένηψε κι έγινε «εθνικόφρων» την ημέρα που τοποθετήθηκε στην λίστα υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ, καυχήθηκε πως «οι βάρκες πλέον γυρνάνε -και θα γυρνάνε- πίσω στην Τουρκία, η εντολή στο Λιμενικό είναι σαφής, η χώρα έπαψε να είναι μια ισλαμολάγνα, νεοαριστερή, λαθροντίσνεϊλαντ».

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως όλως περιέργως ο Πασάς δεν στέλνει βάρκες αυτή την περίοδο, προφανώς κατόπιν μυστικής συμφωνίας -με άγνωστα ανταλλάγματα- με τον Κούλη, για να μην τον φέρει σε δύσκολη θέση, προκαλώντας χάος στα νησιά εν μέσω καραντίνας. Να δούμε τι θα λέει η κοντοπίθαρη τσουτσού, μόλις θα πάψουν να ισχύουν τα μέτρα και η συμφωνία Κούλη-Ερντογάν και θα πλακώνουν δεκάδες βάρκες καθημερινά! 

(ΥΓ): Τσου μωρή γαλιάντρα!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net 
Το μπολσεβικοειδές μπογδανάκι με μπλούζα όπου αναγράφεται CCCP (ΕΣΣΔ - Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών) προτού γίνει υπάλληλος του Αλαφούζου και αργότερα βουλευτής της ψοφοδεξιάς. Να τον χαίρεστε ξεφτίλες "εθνικόφρονες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.