Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΩΚΕΙ 20 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ!  

09/05/2020

Βαρύτατες κατηγορίες κατά περίπτωση, ακόμα και σε βαθμό κακουργήματος (!!!), αντιμετωπίζουν 20 πατριώτες της Λέσβου, γιατί αντιστάθηκαν στον στρατό κατοχής των ΜΑΤ που έστειλε στο νησί ο δικτάτορας Κούλης Μητσοτάκης, με προσωπική του εντολή να δράσουν σα να βρίσκονται σε κατεχόμενη περιοχή!

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι 20 «προέβησαν σε παράνομες ενέργειες κατά το χρονικό διάστημα από το βράδυ της 24 Φεβρουαρίου έως το βράδυ της 26 Φεβρουαρίου στην πόλη της Μυτιλήνης, στη θέση Διαβολόρεμα, στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Καλλονής, στην ευρύτερη περιοχή της Καράβας – Μανταμάδου και στην ευρύτερη περιοχή της Παγανής στη Μυτιλήνη, κατά τα επεισόδια που είχαν ξεσπάσει εναντίον των εργασιών δημιουργίας κλειστής δομής για μετανάστες και πρόσφυγες σε επιταγμένη ζώνη».

Οι 20 πατριώτες κατηγορούνται από τη χούντα του πτηνόμορφου δικτάτορα κατά περίπτωση για τα αδικήματα, της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της παράνομης βίας, της βίας κατά υπαλλήλων, της στάσης, του εμπρησμού, της έκρηξης, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παρακώλησης συγκοινωνιών, της ληστείας, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα!

Φυσικά, για όσα αίσχη διέπραξαν τα στρατεύματα κατοχής της χούντας (εμπρησμούς, σπάσιμο αυτοκινήτων, άγριους ξυλοδαρμούς και βασανιστήρια), δεν συντάχθηκε καμμία δικογραφία, γιατί αυτές ακριβώς ήταν οι εντολές του δικτάτορα!

Αλλά, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, πτηνόμορφε δικτάτορα! Θα’ ρθει σύντομα η ώρα της πληρωμής σου και θα δούμε αν θα προλάβεις να φύγεις από τη χώρα με ελικόπτερο, μαζί με όλο σου το σόι!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.