Τρίτη 5 Μαΐου 2020

102 ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟ (ΔΝΤ). Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ;  

03/05/2020

Περισσότερες από τις μισές χώρες του πλανήτη (102) έχουν προσφύγει, μέχρι στιγμής, στο διεθνές λησταρχείο (ΔΝΤ), ζητώντας δανεικά για την καταστροφή των οικονομιών τους, από τα μέτρα για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της γενικής διευθύντριας του λησταρχείου, Κρισταλίνας Γκεοργκίεβα.

Μάλιστα, μέχρι στιγμής οι 20 από τις 102 χώρες, έχουν λάβει χρήματα από το Ταμείο… Η πλειονότητα των κρατών που έχουν ήδη λάβει στήριξη, βρίσκονται στην Αφρική, ενώ ακολουθούν χώρες της Ασίας και της Νοτίου Αμερικής. Από την Ευρώπη οι χώρες που έχουν ζητήσει δανεικά μέχρι τώρα είναι η Αλβανία, τα Σκόπια, η Βοσνία – Ερζεγοβίνη, η Μολδαβία και το Κόσσοβο.

Καταλάβατε τώρα την σκοπιμότητα των μέτρων, δήθεν κατά του… κοροϊδοϊού; Να πέσουν όλες σχεδόν οι χώρες του κόσμου στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και να τις «αρμέξουν» κανονικότατα!

(ΥΓ): Και το ερώτημα που προκύπτει, είναι όχι αν θα ζητήσει –αυτό είναι δεδομένο- αλλά πότε θα πάει γυρεύοντας στους διεθνείς λήσταρχους η Ελλάδα, λόγω των «σωστών μέτρων» του Κούλη. Θα μιμηθεί τον Τσίπρα, να περάσει το νέο μνημόνιο (που συνοδεύει κάθε λογής δάνειο του λησταρχείου…) τον Δεκαπενταύγουστο ή θα το αφήσει για τον Σεπτέμβρη;

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.