Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Αέρα!

31/05/2020

Ας ξεκαθαρίσουμε πως, κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να υποφέρει και να βασανίζεται στα χέρια των Σωμάτων Ασφαλείας. Η αστυνομία πρέπει να σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών, στα πλαίσια των νόμων.

Αυτή η αυτονόητη και σαφής δέσμευση όμως, όλων ημών που τιμούμε την δικαιοσύνη, δεν είναι κοινός τόπος.

Οι απανταχού αριστεριστές όλων των αποχρώσεων, από φιλελεύθερους, αντι-νατιβιστές μέχρι αναρχοαριστερούς τραμπούκους, καθόλου δεν έχουν τέτοιες απόψεις.

Η περίπτωση του μαύρου που πέθανε στα χέρια αστυνομικού στις ΗΠΑ, έσπρωξε το καπάκι του αριστερού βόθρου και η ευωδία των κοπράνων της πολιτικής ορθότητος απλώθηκε ξανά στον αέρα.

Στις ΗΠΑ, κάθε πικραμένος, κάθε παράνομος, κάθε περιθωριακός, βρήκε την ευκαιρία να κλέψει, να δείρει, να τραμπουκίσει, να εκφοβίσει και να παραπλανήσει για μια ακόμη φορά, την κοινή γνώμη.

Και φυσικά στην Ελλάδα, αυτή την Ελλάδα του σήμερα, μιας θλιβερής υπό-διανόησης τυφλωμένης από το δεξιό μάτι και κωφής από το δεξιό αυτί, αυτής της μονόπλευρης στρατευμένης υπο-διανόησης των ημερών μας, εμφανίστηκαν οι γνωστοί και γνωστές αναλυτές και αναλύτριες να ξεσπαθώσουν για τα δικαιώματα ενός (πάλι) κακοποιού, ενός μαύρου άνδρα, που είχε την ατυχία να υποστεί την αστυνομική κατάχρηση εξουσίας.

Που είναι άραγε όλοι αυτοί οι «κοινωνικά ευαίσθητοι άνθρωποι» αυτοί οι «αυτόκλητοι» προστάτες δικαιωμάτων, φυλών και φύλων, όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα στην Ελλάδα και σε Έλληνες;

Τι ιμάτια έσχισαν για τον δολοφονικό ξυλοδαρμό του Τάσου Ισαάκ; Τι μελάνη κατανάλωσαν να υπερασπιστούν την μνήμη του Σολωμού Σολωμού;

Που ήταν κρυμμένοι όταν δολοφονήθηκε ο Μανώλης Καντάρης; Όταν βιάσθηκε και κακοποιήθηκε η Μυρτώ; Όταν δολοφονήθηκε ο Αθανάσιος Λαζανάς αλλά και τόσοι ακόμη ανυπεράσπιστοι Έλληνες;

Ποια ευαισθησία έδειξαν στην δολοφονία Κατσίφα;

Που είναι και που ήταν η «ιερή» αγανάκτησή τους όταν δολοφονούνταν δύο εντελώς αθώοι νέοι άνδρες, οι Φουντούλης και Καπελώνης, για πολιτικό εκφοβισμό;

Πουθενά. Σε αυτές τις περιπτώσεις τυφλώνονται και κωφεύουν και από την αριστερή πλευρά.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν βλέπουν ανθρώπινα δικαιώματα, δεν βλέπουν ανάγκη για δικαιοσύνη και προστασία των πολιτών.

Και από κοντά και η πολιτεία και τα φερέφωνά της, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Τα ΜΜΕ που κατά παράβαση του λειτουργήματός τους, δεν καταγράφουν τα γεγονότα, δεν εκφέρουν αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά χτίζουν την εικόνα που παραγγέλνει το βαθύ σύστημα, παραπλανώντας την κοινή γνώμη.

Να σας θυμίσω ότι, όταν οι «εξεγερμένοι» πυρπολούσαν ανθρώπους στο Χονγκ Κονγκ και αποκεφάλιζαν ανθρώπους στην Συρία, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και τα ΜΜΕ τους αποκαλούσαν «διαδηλωτές της δημοκρατίας»!

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω» υποτίθεται πως έλεγε ο κρατούμενος στον αστυνομικό στις ΗΠΑ και τα λόγια αυτά τα έκαναν σύνθημα και το αναπαράγουν και στην Ελλάδα.

Οι Έλληνες πάντως, δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε εδώ και πολλές δεκαετίες. Μας πνίγει ο ανθελληνισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η πολιτική ανικανότητα, η υποβάθμιση του κράτους, η υποτέλεια, η πολιτική ορθότητα, η δίωξη της θρησκείας μας, η εισβολή, η τοκογλυφία και το ψέμα.

Και οι Έλληνες όταν δεν μπορούν να αναπνεύσουν φωνάζουν: ΑΕΡΑ!

Μυρμιδόνας

ΠΗΓΗ: www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.