Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο JEFFREY, ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ… «ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»! (ΒΙΝΤΕΟ) 

08/06/2020

Από κοντά τον έχουν οι επικοινωνιολόγοι τον… νέο «Μωυσή», «Τσώρτσιλ», «Ηρακλή», «ηγέτη του αιώνα» κ.τ.λ. Κούλη Μητσοτάκη, αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που τους… ξεφεύγει και αμολάει… μπαταριές. Αντάξιες μ’ αυτές που αμόλαγε στο παρελθόν ο… πρώην «Μεσσίας» κ.τ.λ. Jeffrey, με τον οποίο ο Κούλης συναγωνίζεται επαξίως για το ποιος είναι πιο χαζός κι από τα… λάχανα – κατά τη γνώμη μας και οι… δύο! 

Έτσι, στο λόγο του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος ηλεκτροκίνησης στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, ο νέος «Μωυσής» κ.τ.λ. αποκάλυψε τα σχέδιά του για μετατροπή της Ελλάδος σε… «μπαταρία της Ευρώπης», που θα «μπει στην πρίζα του μέλλοντος»!

Και δεν είναι η πρώτη φορά που αμολάει τέτοια… μπαταριά. Τα ίδια ακριβώς είχε πει πέρυσι τέτοιον καιρό και στον φίλο του τον Αυτιά. Λέτε ο πανύβλαξ να ήθελε μικρός να γίνει… ηλεκτρολόγος και του’ μεινε… απωθημένο;  

(ΥΓ): Την ίδια… χαζομάρα με τον Jeffrey έχει, με τη μόνη διαφορά ότι οι σύμβουλοι του Κούλη είναι πιο προνοητικοί απ’ αυτούς του Jeffrey, κι εκτός από τους επικοινωνιολόγους έχουν στήσει… δεύτερη γραμμή άμυνας, με ειδικούς λογοκριτές στα ΜΜΕ, για να αποκρύπτουν από το κοινό τις κοτσάνες που αμολάει! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.