Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Παπαδημούλη πάρτα όλα! 15 διαμερίσματα ενοικιάζει μέσω ΜΚΟ σε αλλοδαπούς, o γίγαντας του real estate

13/06/2020

Το λιοντάρι του «αντιρατσισμού» και του… real estate, κονομάει χιλιάδες ευρώ τον μήνα, μόνο από τα ενοίκια αλλά δεν έχει πρόβλημα παράλληλα να πουλάει και αριστερό «ανθρωπισμό».

Γνωστή πλέον εδώ και χρόνια η περιουσιακή κατάσταση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος αποτελεί κλασική περίπτωση πολιτικού, που έγινε «κροίσος» κατά την διάρκεια της πολιτικής του καριέρας.

Με καταθέσεις που πλησιάζουν το 1 εκ. ευρώ, μετοχές 590.000 ευρώ και καταθέσεις συζύγου… άλλο ένα εκατομμύριο ευρώ, θα έλεγε κανείς ότι δεν ξέρει τι θα πει «προλεταριάτο» και «αναδιανομή του πλούτου»!

Υπάρχει όμως και μια τεράστια ακίνητη περιουσία και όπως διαβάσαμε 38 έγιναν τα διαμερίσματα της… Παπαδημούπολης (να τα εκατοστήσει!), δηλαδή αυξήθηκαν μέσα στο 2019! Τα 15 από αυτά τα ενοικιάζει σε ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην μπίζνα του «προσφυγικού» και έτσι ο αριστερός Παπαδημούλης, βάζει στην τσέπη μερικές ακόμα χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας μάλιστα, ο Παπαδημούλης είναι και… εκλεκτικός στους πελάτες του και δεν συνεργάζεται με όποιον και όποιον. «Πελάτες» του λοιπόν είναι η ΜΚΟ Praksis αλλά και η Solidarity Now του διαβόητου κερδοσκόπου «ανθρωπιστή» George Soros.

Μάθετε… μπαλίτσα από τον άρχοντα: Αγοράζει σπίτια από φτωχούς Έλληνες σε Κυψέλη, Πατήσια και Άγιο Παντελεήμονα, τα νοικιάζει σε αλλοδαπούς, τα κονομάει και επιπλέον μας κουνάει και το δάχτυλο για τον «ρατσισμό». Κατάλαβες τώρα τι θα πει αριστερά;

ΠΗΓΗ: www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.