Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Η σέκτα της λευκής υποταγής εξαπλώνεται 

Πρωτότυπος τίτλος: "A Plague of White Submissiveness", άρθρο του Christopher DeGroot (Taki’s Magazine) / ΚΟ

Ένα αλλόκοτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο στο Κάρι της Βόρειας Καρολίνας. Κατά τη διάρκεια των “Black Lives Matter” διαδηλώσεων, μια ομάδα λευκών, μεταξύ των οποίων ήταν και αστυνομικοί, έπεσαν γονατιστοί και έπλεναν τα πόδια μαύρων θρησκευτικών ηγετών και διοργανωτών διαμαρτυρίας, ενώ προσέφεραν μια προσευχή «μετάνοιας» για τις αμαρτίες που υπέστησαν οι μαύροι. Στο βίντεο, υπάρχει ένας άντρας με μεγάφωνο που οδηγεί την προσευχή, ο οποίος ζητά επίσης συγχώρεση για την υποδούλωση, την κακομεταχείριση και την καταπίεση των μαύρων.

Όλα αυτά έγιναν, θα μπορούσατε να πείτε, για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ; Ναι, και υπάρχουν πολλά περισσότερα από τον «καθαρισμό» των αμαρτιών του παρελθόντος.

«Ακτιβιστές και διοργανωτές και άνθρωποι που είναι μέρος αυτών των κινήσεων 'φυλετικής δικαιοσύνης', συμπεριλαμβανομένων νεαρών λευκών, αναγνωρίζουν ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε την αστυνόμευση στην Αμερική έως ότου αλλάξουμε την κουλτούρα της Αμερικής και η κουλτούρα της Αμερικής είναι βαθιά βουτηγμένη στους εορτασμούς της λευκής υπεροχής και σε ρατσιστικές νόρμες, των οποίων τα μνημεία της Συνομοσπονδίας είναι τα πιο ορατά σύμβολα», λέει ο Khalil Gibran Muhammad, καθηγητής ιστορίας, φυλής και δημόσιας πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.