Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

«ΨΗΝΕΤΑΙ» Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΟΜΟΦΥΛΩΝ! ΤΑΣΟΥΛΑΣ: ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

24/06/2020

Εχθές, σας παρουσιάσαμε την παρέμβαση στην «Καθημερινή» του δήθεν «ακροδεξιού», «ρατσιστή» «αναπληρωτή της Χρυσής Αυγής στη βουλή», κ.τ.λ., Μπογδάνου, υπέρ της νομοθετικής κατοχύρωσης του γάμου των ομοφύλων.

Προχθές, την είδηση ότι ο… παρδαλός πρωθυπουργός Μητσοτάκης θα είναι εισηγητής σε συνέδριο του Europride 2020 για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην εργασία.

Τις προάλλες, την αποκάλυψη του οικονομικού συμβούλου του Μητσοτάκη, Αλέξη Πατέλη, πως είναι παντρεμένος με… άντρα και πως «ο πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου».

Υπάρχει και κάτι που μας… ξέφυγε και σας το παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως…
Υπέρ της νομοθετικής κατοχύρωσης του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών εμφανίστηκε ο πρόεδρος της βουλής Κώστας Τασούλας σε ραδιοφωνική εκπομπή, τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο Τασούλας απαντώντας σχετικά με το αν ο πολιτικός γάμος θα μπορούσε να κατοχυρωθεί και σε νομοθετικό επίπεδο, τόνισε πως «όσο ωριμάζουν τα πράγματα στην κοινωνία τόσο διευκολύνεται και η θεσμική εξέλιξη γύρω από το θέμα».

Όσον αφορά την απόφασή του να ψηφίσει την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, υπογράμμισε πως «θεσμοθετήθηκε με μία διακοσμητική συναίνεση και στη συνέχεια τα πράγματα στην Ελλάδα έχουν βελτιωθεί αφάνταστα και καλό είναι να τ’ αφήσουμε να εξελίσσονται και να βελτιώνονται αφάνταστα».

Αναφερόμενος δε στην περίπτωση του παντρεμένου με… άντρα πρωθυπουργικού συμβούλου, του έπλεξε το εγκώμιο: «ο κ. Πατέλης έχει το θάρρος της γνώμης του και αισθάνεται άνετα μέσα από αυτή την διαφορετικότητα όπως λέγεται, είναι μια παράξενη λέξη αλλά έτσι έχει καθιερωθεί να λέγεται, αισθάνεται άνετα και αυτό απηχεί το γεγονός ότι τα πράγματα στη χώρα μας γύρω από αυτό το γεγονός έχουν γίνει πολύ πιο πολιτισμένα από ότι ήταν άλλοτε. Έχουμε την νομική εξέλιξη του θέματος αλλά έχουμε και την κοινωνική και την πολιτιστική εξέλιξη που πολλές φορές είναι πιο σημαντική καθώς μπορεί να έχεις ένα νεωτερικό νομικό καθεστώς αλλά μια απαρχαιωμένη ή βάναυση κοινωνική αντίληψη γύρω από το θέμα. Εμείς έχουμε παράλληλη βελτίωση σε αυτό το θέμα».

Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον –επειδή είναι πολλές οι σχετικές δηλώσεις και αποκαλύψεις για να είναι τυχαίες- «ψήνεται» ο νόμος για την καθιέρωση του γάμου των ομοφύλων, που δεν τόλμησε να κάνει ο Τσίπρας!

Και να δούμε τι θα λένε μετά εκείνα τα σούργελα της «εθνικοφροσύνης» που παλαιότερα είχαν κυκλοφορήσει το σύνθημα «ψηφίστε Τσίπρα για να παντρεύονται οι πούστηδες»! Θα το μετατρέψουν σε «ψηφίστε Μητσοτάκη για να παντρεύονται οι πούστηδες» ή θα το καταπιούν -κι αυτό!- αμάσητο;

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ «ΛΟΑΤΚΙ» ΚΑΙ ΤΑ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ» ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ… ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ! 

26/06/2020


Όπως σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως, εχθές το βράδυ ο Κούλης Μητσοτάκης τίμησε τους λεγόμενους «ΛΟΑΤΚΙ», απευθύνοντας χαιρετισμό στο Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο για τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Εργασιακό Περιβάλλον», του Europride 2020. 

Με σύνθημα «ισότητα στη διαφορετικότητα», ο παρδαλός  πρωθυπουργός είπε μεταξύ των άλλων και τα εξής:

«Ως φιλελεύθερος πολιτικός πιστεύω στην ίση πρόσβαση στις ευκαιρίες για όλους. Στον πολιτισμό μας δεν έχουν θέση οι διακρίσεις λόγω φύλου, φυλής, γλώσσας, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου. Και είμαι έτοιμος να συμβάλλω στη διαμόρφωση μιας ειδικής «ατζέντας» με έμφαση στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι στο επιτελείο μου περιλαμβάνονται και μέλη της…».

Ωστόσο, τα ταγάρια της «εθνικοφροσύνης» στα ΜΜΕ, τον… λογόκριναν και δεν έγραψαν κουβέντα για την ομιλία του αυτή. Γιατί άραγε; Μην τυχόν και θιχτούν οι «εθνικόφρονες»;

(ΥΓ) 1: Όταν θα κάνει νόμο του κράτους το γάμο των ομοφύλων, θα το κρύψουν και πάλι οι τσουράπες της «εθνικοφροσύνης»;

(ΥΓ): Ψηφίστε Μητσοτάκη για να παντρεύονται οι πούστηδες», κατά το παλιό «εθνικοφρονίστικο» «ψηφίστε Τσίπρα για να παντρεύονται οι πούστηδες», που όμως δεν επαληθεύτηκε!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.