Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ… ΑΜΕΡΙΚΗ;

28/06/2020

Αυτοκτόνησε ή έπεσε θύμα ατυχήματος ο Αμερικανός υπήκοος Σεργκέι Χρουστσώφ, καθώς όπως δήλωσε ο Τζόζεφ Ουέντελκιν, εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Ρόουντ ‘Αιλαντ, αιτία θανάτου του ήταν τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Ωστόσο, η εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης του Κρανστόουν Τόντα Παταλάνο δήλωσε ότι δεν υπάρχουν λόγοι που να συνηγορούν ότι πρόκειται για έγκλημα. 

Χρουστσώφ; Κάτι μας… θυμίζει το επώνυμο του θανόντος! Και ναι, πρόκειται για τον γιο του Σοβιετικού δικτάτορα Νικήτα Χρουστσώφ, που διαδέχθηκε τον Στάλιν στην ηγεσία της ΕΣΣΔ, το 1953. Αλλά, το 1991, ο τιμημένος με το βραβείο του «Ήρωα της σοσιαλιστικής εργασίας» και με το βραβείο Λένιν, Σεργκέι, εγκαταστάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου έβγαζε τα προς το ζην δίνοντας διαλέξεις για την ιστορία του «Ψυχρού Πολέμου» στο Brown University, στο Πρόβιντενς, στην πολιτεία Ρόουντ ‘Αιλαντ. Εν συνεχεία απόκτησε και την αμερικανική υπηκοότητα.

Ομοίως και η Νίνα Χρούστσεβα, η οποία είναι συγγραφέας και καθηγήτρια Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο The Νew School στη Νέα Υόρκη, και τυγχάνει εγγονή του μετασταλινικού δικτάτορα!

Αφελής απορία, απευθυνόμενη σε βλακέντιους κνίτες: γιατί άραγε τα παιδιά (με πιο τρανταχτό παράδειγμα την κόρη του Στάλιν, Σβετλάνα και τον γιο του Χρουστώφ…) και τα εγγόνια των πρώην σοβιετικών δικτατόρων καταφεύγουν στην «μητρόπολη του καπιταλισμού» και πως εξηγείται ότι διαπρέπουν εκεί;

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.