Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

«Μεθυσμένη φθηνή ιερόδουλη» η κυβέρνηση - Ποιος το είπε;

12/06/2020

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πριν ακόμη κλείσει χρόνο φωνάζει όπως μία μεθυσμένη ιερόδουλη, ότι είναι φθηνή για όποιον πελάτη επιθυμεί τα κάλλη της. Δηλαδή να πέσει μαζί της στο κρεβάτι της διαφθοράς. Ψάχνεται πώς θα πουλήσει όλη τη ΔΕΗ ή το έχει βρει, αλλά ακόμη ντρέπεται να πει ότι κόλλησε ήδη ωχρά σπειροχαίτη...»

Μια από τις ελάχιστες φωνές στο ραδιόφωνο που βγάζει στην φόρα τα άπλυτα της κυβέρνησης των... "αρίστων" (ή... αχρήστων;) είναι ο έμπειρος δημοσιογράφος Γ. Τράγκας. Διαβάστε μερικά σημαντικά αποσπάσματα των όσων είπε στην σημερινή του εκπομπή «Εν Αθήναις»:

«Το ελληνικό κράτος είναι βαθύτατα διεφθαρμένο. Από την εποχή της επανάστασης έως σήμερα, προύχοντες και πολιτικό προσωπικό συνθέτουν έναν οχετό διαφθοράς. Το 1821 η διαπλοκή ήταν οι προύχοντες. Όσοι τα είχαν καλά με τους Τούρκους. Όσοι ζούσαν ευτυχισμένοι και έδιναν άνετα τις θυγατέρες τους.

Σήμερα η διαπλοκή, η ελίτ, το βαθύ κατεστημένο – όπως και τότε – ασχολείται με τη διατήρηση των κεκτημένων του και την αύξηση των περιουσιακών του στοιχείων, χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου για το αν το σύνολο της ελληνική κοινωνίας υποφέρει ή ζει σε ατμόσφαιρα δημοκρατίας και ελευθερίας. Οι γνωστές οικογένειες των Αθηνών δεν απασχολούνται με τα βάσανα των εκατομμυρίων συμπατριωτών τους.

Σήμερα το βαθύ κράτος των Αθηνών όζει, βρομάει εντονότατα, μυρίζει όπως το κουφάρι ενός αποσυντεθειμένου γουρουνιού. Η διαφθορά είναι έκδηλη στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πριν κλείσει ακόμη χρόνο, καθημερινά μαθαίνουμε ότι μέλη της οικογένειας ή κυβερνητικά στελέχη επιδίδονται σε αθέατο ή εμφανές φαγοπότι. [...]

Όλη η χώρα αντιλαμβάνεται πόσο βρωμάει, πόσο όζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει ενέργεια ή επιλογή της που να μην αποσκοπεί σε όφελος στενού φίλου της ή του ταμείου της και φυσικά των Γερμανών.

Η Ελλάδα είναι αποικία, προτεκτοράτο. Δεν είναι ανάγκη να το ψάξεις. Ούτε να συγκρίνεις τους προύχοντες του ’21 και εκείνους που πρόδωσαν τους Παλαιολόγους. Φτάνει να σκεφτείς, ότι ο σημερινός πρωθυπουργός έχει ως πρόεδρο της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από το ’21, τη Γιάννα Αγγελοπούλου. [...]

Ο σημερινός πρωθυπουργός αποκαλύπτεται. Θέλει να μας πάει με τον ιό της φοβίας σε ατμόσφαιρα ανοχής απέναντι στο μνημόνιο που φέρνει και τη διαφθορά που τον διακατέχει. Κυρίως, θέλει να μας πάει σε εθνικές υποχωρήσεις, αφού πρώτα αδειάσει καλά την ψυχή του ελληνικού λαού και γεμίσει τους Έλληνες με φόβο και με τη σκέψη : «αφού αναπνέουμε, πάλι καλά!».

Ο ανόητος αποκαλύπτεται. Ουδείς λαός είναι έτοιμος να πολεμήσει και να αντισταθεί, όταν η ανιψιά και τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΙ, τον βομβαρδίζουν όλη ημέρα με το μήνυμα: «Κάτσε σπίτι, μείνε ασφαλής!».

ΠΗΓΗ: www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.