Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ «ΑΔΕΙΑΣΜΑ» ΤΟΥ «ΑΨΥ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΥ» ΠΟΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

29/11/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Χρόνια τώρα ο… βαρύμαγκας Παύλος Πολάκης έβριζε, χυδαιολογούσε και εκτόξευε κάθε είδους απειλές κατά των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ, και τα συντρόφια τον κάλυπταν, γιατί είναι… «αψύς κρητίκαρος». Ωστόσο, αυτή τη φορά που αντάλλαξε ύβρεις μέσω Facebook με την νέα υπεύθυνη της… ενσωμάτωσης των «ασυνόδευτων προσφυγόπουλων», Ειρήνη Αγαπηδάκη, όλα τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ τον αδειάζουν δημοσίως! 

Έτσι, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στο ραδιόφωνο Real 97,8 και κληθείς να σχολιάσει σχετικά, κράτησε αποστάσεις από τον… «αψύ κρητίκαρο», λέγοντας πως όλοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν εκφράζονται δημόσια, ειδικά σε τέτοια ζητήματα και ζήτησε περισσότερη σοβαρότητα.
Κι αν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν… ευγενής στις διατυπώσεις του, ο συνιστωσάκιας σύντροφος Πάνος Λάμπρου, ξεσπάθωσε κατά του Πολάκη:


«Μου φαίνεται πράγματι αδιανόητο να «ψυχιατρικοποιούν» κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου. Λες και δεν υπάρχουν άλλα επιχειρήματα, πολιτικά και ιδεολογικά. Λες και αν βρίσεις, αν ειρωνευτείς, αν χρησιμοποιήσεις απαξιωτικούς ή ιατρικούς όρους θα πείσεις, θα γίνεις αρεστός, μάγκας».

Ομοίως, άκρως επιθετικός κατά του Πολάκη ήταν και ο σύντροφος Τάσος Κορωνάκης (της «εξωκοινοβουλευτικής» ακροαριστεράς), ο οποίος έγραψε στο Facebook τα εξής: «Έλεος πια. Δεν είναι θέμα στυλ, ευγένειας, τρόπου, τοπικής ιδιορρυθμίας ή δεν ξέρω τι άλλο. Ο Παύλος Πολάκης ξεπερνάει για άλλη μια φορά κάθε όριο στον δημόσιο διάλογο κάνοντας πολιτική με σεξιστικά σχόλια, φεισμπουκικες ψυχιατρικές διαγνώσεις και φτάνει να ζητάει «μακρά νοσηλεία σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα». Αν δεν ντρέπεται ο ίδιος ως γιατρός και πρώην υπουργός υγείας, τους ανθρώπους με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, αν δεν άκουσε για την αποασυλοποίηση και δεν του λένε κάτι η μάχη για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και οι αγώνες ενάντια στο στίγμα, πρέπει όσοι και όσες πιστεύουν σε ένα διαφορετικό αξιακό κώδικα να καταδικάσουν τις δηλώσεις του απερίφραστα, δημόσια και χωρίς μισόλογα. #φτάνει πια».

Τέλος, αναμένεται και ανακοίνωση κατά Πολάκη από το διαβόητο Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί άραγε συμβαίνει τώρα αυτό το φαινόμενο; Μήπως γιατί η εκλεκτή του Μητσοτάκη, Αγαπηδάκη, είναι υπάλληλος του Σόρος και οι υπόλοιποι… συνάδελφοί της είναι υποχρεωμένοι να της συμπαρασταθούν, πέραν από κόμματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.