Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΕΞ’ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ! ANTINEWS: Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

27/11/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός ο Κούλης κι άρχισε η λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα, τονίσαμε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία, κι ότι όπως ο Τσίπρας με την Συμφωνία των Πρεσπών, έτσι κι ο Μητσοτάκης έχει κάνει μυστική συμφωνία με τους διεθνείς αφέντες, παίρνοντας οικονομικά ανταλλάγματα για τον εποικισμό και την ισλαμοποίηση της Χώρας.

Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει τώρα και το νεοδημοκρατικό antinews.gr. Πάρτε μια γεύση: 

«Το παιχνίδι χάθηκε

Κι επισήμως πλέον η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών. Μπορεί οι κυβερνώντες να προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, όμως το δήθεν συνολικό επιχειρησιακό σχέδιο που παρουσίασαν για το μεταναστευτικό αυτό αντικατοπτρίζει.

Αν ήθελαν πραγματικά να λύσουν το πρόβλημα θα ανακοίνωναν απτές πρακτικές αποτροπής και δεν θα έδιναν εμμέσως το σήμα στους διακινητές να φέρουν κι άλλους μουσαφιραίους.

Ωστόσο, προφανώς αποφάσισαν να εκτελέσουν τις διαταγές του ευρωπαϊκού κονκλάβιου παίρνοντας για αντάλλαγμα τη μη επιβολή νέων μέτρων.

Άραγε πόσο τυχαίο είναι ότι την ώρα που ανακοίνωναν το υποτιθέμενο σχέδιο δράσης, από τις Βρυξέλλες ενέκριναν το προσχέδιο του προϋπολογισμού, δηλαδή τη συνέχεια της καταστροφικής οικονομικής πολιτικής των συριζαίων που βάφτισε αναπτυξιακή η ΝΔ;

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρόκειται για ωμή συναλλαγή, ανάλογη με αυτή που έκανε ο Τσίπρας και οδηγηθήκαμε στο σημερινό χάλι.

Πλανώνται πλάνην οικτράν, εντούτοις, αν νομίζουν ότι θα αποφύγουν τις συνέπειες…».

Κούληδες, σας πήρανε χαμπάρι και σας ξεφωνίζουνε και οι δικοί σας ακόμα! Απολαύστε όσο χρόνο σας απομένει στην εξουσία –μέχρι που να ξυπνήσει κι ο ελληνικός λαός!- γιατί το πολιτικό τέλος σας θα είναι οικτρό! 

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.