Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ»! ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ! 

25/11/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Α ρε… «εθνικόφρονες» της Νουδούλας, τι… κηδείες σας κάνει ο Κούλης! Εκεί που αρχίζετε τα… «ρατσιστικά» για τα δήθεν «κλειστά κέντρα κράτησης» (τα οποία θα είναι… ανοιχτά), για την «καλύτερη φύλαξη των συνόρων» και τα λοιπά, σας ρίχνει… κατραπακιά και σας χαλάει την προπαγάνδα!

Την φροντίδα, λοιπόν, των λεγόμενων «ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων» (ή καλύτερα όσων δηλώνουν ανήλικοι…) ανέλαβε προσωπικά ο ίδιος ο Κούλης με παρέμβασή του!

Έτσι, σύμφωνα με το μεγαλεπήβολο κυβερνητικό πρόγραμμα «Κανένα παιδί μόνο», δήλωσε ότι: «Όλες οι σχετικές αρμοδιότητες μεταφέρονται στο γραφείο του πρωθυπουργού. Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη». 

Και για πρώτη δόση, υποσχέθηκε ότι «ταχύτατα θα συγκροτηθούν δομές φιλοξενίας για τα 4.000 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που σήμερα βιώνουν άθλιες συνθήκες. Η κάθε δομή θα στεγάζει μικρές ομάδες, που θα τρέφονται και θα ζουν όπως απαιτεί η τρυφερή ηλικία τους. Με τη βοήθεια δασκάλων, γιατρών και ψυχολόγων και με τη θαλπωρή που, δυστυχώς, δεν έχουν από τους γονείς τους».

Για τα Ελληνόπουλα δεν προβλέπει τίποτα το πρόγραμμα του… «εθνικόφρονος» Κούλη, Ούτε καν δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών, για να ξενιτευτούν μόλις τελειώνουν το σχολείο και δε βρίσκουν πουθενά δουλειά στην Ελλάδα της… ανάπτυξης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.