Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ; ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ» ΤΩΝ «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

25/11/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Ενώ στις στημένες δημοσκοπήσεις του… κουμπάρου και των υπόλοιπων ολιγαρχών, ο Κούλης… σκίζει σε όλα τα επίπεδα, στα σχόλια των αναγνωστών, ακόμα και των πιο κραγμένων διαδικτυακών του οργάνων υπάρχει μια τελείως διαφορετική εικόνα!

Δείτε τα σχόλια στο protothema.gr –τα περισσότερα καθ’ ομολογίαν ψηφοφόρων του στις τελευταίες εκλογές- για την απόφασή του να πάρει απάνω του την φροντίδα των λεγόμενων «ασυνόδευτων προσφυγόπουλων» και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Τρέμει ολόκληρος, ως ανίκανος εντελώς να διαχειριστεί το μεταναστευτικό αλλά και κανένα άλλο εθνικό και οικονομικό θέμα. Ο εκλεκτός του οικονομικού και μιντιακού κατεστημένου αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα ως ο μεγαλύτερος καταστροφέας της χώρας μας. έρχονται πολλά δεινά και καταστροφές για τη χώρα μας με τν Μητσοτάκη Β΄. Ας πρόσεχε ο ελληνικός λαός».

«Κυριάκο, βάλε φόρους, τσάκισε στα πρόστιμα τους Έλληνες για το κάπνισμα, τον ΚΟΚ, το ψάρεμα, τα αυθαίρετα, τόσες χιλιάδες παιδάκια πως θα ζήσουν;».

«Τα τωρινά «ασυνόδευτα» θα είναι οι μελλοντικοί τρομοκράτες! Well done Kyriakos! Ισλαμοποιηση της Ελλάδας με προσωπική φροντίδα του Κυριάκου και διαδικασία fast track. Κρίμα που σε ψήφισα…».

«Το σχέδιο θα χρηματοδοτηθεί εν πολλοίς από το ταμείο AMIF της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο ήδη στηρίζει πολλές από τις υπάρχουσες δομές μακροχρόνιας φιλοξενίας, αλλά και από ιδιωτικά φιλανθρωπικά ιδρύματα, μερικά από τα οποία ήδη στηρίζουν κάποιες υφιστάμενες δομές. Έτσι είπαν. Το εν πολλοίς σημαίνει σε μεγάλο μέρος. Το υπόλοιπο μέρος θα το πληρώσουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ…».

«Με ποιο δικαίωμα; Το να πληρώνουμε εμείς και να ταιζουμε τους εισβολείς εποικους ονομάζεται κεφαλικος φόρος. Τελικά ετούτος εδώ ο λαός είναι στην μοίρα του να μην ζήσει ποτέ ελεύθερος και να ξεπουλιεται από τους πολιτικούς».

«Μπράβο Κυριάκο! Ότι δεν έκανε ο Τσίπρας για τα ασυνόδευτα παιδιά το κάνει ο Μητσοτάκης. Αναρωτιέμαι ποια είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως το πρωτοσέλιδο της Αυγής που όχι μόνο δεν καταδίκασαν τον Δρίτσα για τις δηλώσεις του περί ΒΙΑΣΜΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ αλλά τον στήριξαν».

«Για τα παιδιά του πολύτεκνου πατέρα που πέθανε σε τροχαίο στην Αθήνα, θα υπάρξει πρόνοια;»

«Κλείσε τα σύνορα Κούλη και όλοι πίσω από κει που’ ρθανε… όλα τα άλλα είναι βλακείες και δείχνουν την ανικανότητα σου».

«ΦΕΡΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΑ,ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΗΔΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ. Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΚΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ».

«Προς Κούλη: Πάρτους Σπίτι Σου ρεεεεεε!!!!!! Προς Νουδούλους σανοφάγους: Φτύστε τα Μούτρα σας το πρωί στον καθρέπτη!!!!!».

«Κρίμα που σε ψήφισα….θα το έχω τύψεις για πάντα…».

«Αφγανός Έλληνας. Ο λαός στηρίζει το πρωθυπουργό. Ο Αλλάχ να τον έχει καλά!».

«Ντροπή σε αυτον που παριστανει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση των «αρίστων»! Ντροπή σε όσους έδωσαν αυτοδυναμία σε αυτό το έκτρωμα που αυτοαποκαλείται «ελληνική κυβέρνηση»!».

«Απλα τα πραγματα. Στη χωρα των σανοφαγων, τις αντικοινωνικες πολιτικες θα τις εφαρμοζουν Αριστεροι, και τις αντεθνικες οι Δεξιοι. Κι οποιες αντιδρασεις θα καμπτονται με ενα μερισμα και μια μειωση του ΕΝΦΙΑ».

«Να τους πάρει σπίτι του, μαζί με τον μπουμπούκο!!!».

«Ντροπη σου!!! Ντροπη μου, που πηγα και σε εψήφισα. Φταιω. Πιστεψα πως θα ήσουν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, αλλα φευ, αποδειχτηκες το ιδιο και χειροτερος απο τον προκατοχό σου. Τελικα ολοι οι 300 τα ιδια ειστε. Κατεστρεψα τη χωρα μου, κατεστρεψα τη ζωη μου».

«Ότι δεν μπορούσε να περάσει ο αριστερός (;) Τσίπρας για τον αφανισμό του ελληνικού έθνους έφεραν να το περάσει ο δεξιός (;) Μητσοτάκης με πρόσχημα τον ανθρωπισμό. Κοινωνία των πολιτών ή αλλιώς Open Society…».

«Ο Μητσοκούλης εκτελεί εντολές, είναι μαριονέτα»

«Επόμενος ΠτΔ που θα προτείνει ο Κούλης θα είναι… Μα ο Τζορτζ Σόρος φυσικά!»

«ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ».

«Όσοι ψήφισαν ΝΔ να τους πάρουν σπίτια τους!!!».

«Μπράβο στον Πρωθυπουργό. Προς τους συντάκτες του Πρώτου Θέματος. Καθαρίστε τη σελίδα από τους νεοναζί. Έχετε μαζέψει όλο το φασισταριο της χώρας, το 5%».

«Ολη μου τη ζωη ψηφιζω ΝΔ. Δεν εχω ψηφισει ποτε άλλο κομμα. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΜΩΣ! Φασιστικο ειναι αυτό που λες εσυ. Οποτε, συμφωνω, να σε αποκλεισει αμεσα το ΠΘ».

«Κουλης ο ισλαμο-εποικιστης. Πριν τις προσφατες εκλογες δεν μας ειχε πει για το σχεδιο που ειχε για ισλαμοεποικισμο της Ελλαδας. Θα μεινει στην ιστορια ως ανικανος να διαχειριστει το προσφυγικο και εποικιστης της Ελλαδας με μουσουλμανους. Με τα λεφτα του μπαμπα εγινε πρωθυπουργος ανικανος ακριβως σαν τον Γιωργακη. Φουσκα και τα δυο παιδακια. Μαυρο στις επομενες εκλογες που δεν αργουν».

«Ακόμη ένα σπουδαίο δείγμα μεγαλοψυχίας και ανθρωπισμού από τον αρχηγό της νέας προοδευτικής και ανανεωτικής κυβέρνησης της γαλάζιας αριστεράς, Κυριάκο. Ακόμη 4000 νέοι συμπολίτες μας, υποψήφια μέλη της περήφανης πολυπολιτισμικής μας κοινωνίας. Ακόμη 4000 πλήγματα στο ρατσισμό και στη ξενοφοβία. Σε 5 το πολύ χρόνια κανένας Έλληνας φασίστας δεν θα έχει μείνει στον τόπο που λέγεται Ελλάδα, και εμείς οι κόκκινοι, οι ροζ και οι γαλάζιοι αριστεροί, κάθε μέρα αντάμα με τους ταξικούς αδερφούς μας μετανάστες θα κάνουμε πάρτυ για την νίκη μας κατά του φασισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας».

«Κύριο Κυριάκο καλό άντρωπο. Τηλεφώνησα σε όλο το χωριό έρτει Ελλάντα. Εδώ έχει ευρώ, σπίτια, τηλέφωνα όλα ΤΣΑΜΠΑ».

«Συνεχίστε έτσι και όλοι οι δεξιοί θα είναι αύριο χρυσαυγιτες».

«Έρκομαι Τετάρτη Ελλαντιστάν! Μικροντίκνο! Τα ντιλόσο ότι είμαι 17. Κύριο Κυριάκο ιπέροκο! Νέα Ντιμοκρατία καλίτερο από ΣΙΡΙΖΑ! Ψιφίσω Νέα Ντιμοκρατία σε 7 κρόνια που γκίνω Έλλινα!».

«Μας κοροιδεψες ρε τσιπρα με γραβατα. προφανως δεν τον νοιαζουν οι εκλογες του 2023 γιατι με τον ρυθμο που εισαγει μουσουλμανους, δεν θα υπαρχει Ελλάδα οπως την ξερουμε ως τοτε. και οι ελληναρες κανουν βλαχομαγκιες για το τσιγαρο, αλλα για την χωρις πολεμο υποδουλωση μας τιποτα!».

«Η κυβέρνηση μας είναι η πιο δημοκρατική κυβέρνηση των τελευταίων 45 ετών! Μπορεί να μην νοιαζόμαστε τόσο για τους Έλληνες αλλά για τους μετανάστες θα τα δώσουμε όλα! Η χώρα θα μετατραπεί σε πολυπολιτισμική και όχι φασιστική!!».

«Αχ Προεδρε μου πιστεψα αυτα που ελεγες γι αυτο και σε ψηφισα.Λαθος μεγαλο λαθος,σε λιγο θα ψαχνουμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ με το κερι στην ΕΛΛΑΔΑ, λυπαμαι πραγματικα, και μετα θα με πειτε οτι ειμαι ακροδεξια».

«Ο Κυριάκος αντί για 1% λαθρομετανάστες ανά περιφέρεια θα αφήσει στο τέλος της τετραετίας 1% Έλληνες ανά περιφέρεια».

«Αρχιπροδοτη, μαύρο που σου πρέπει…».

«E-Γ-Κ-Λ-Η-Μ-Α-Τ-Ι-Α-Σ. Δεν υπαρχουν λογια για να χαρακτηρισει κανεις τα οσα εξηγγειλε. Μια ολοκληρη χωρα ενας ολοκληρος λαος ολες οι δομες του κρατους ολοι οι κρατικοι φορεις στην υπηρεσια των τζιχαντοπουλων και των πασης φυσεως λαθροεποικων της πατρίδος. Για φτύσιμο και όσοι όσες τον ψήφισαν».

«Άντε ρε άχρηστε, προδότη του ελληνικού έθνους. Εξαφανίσου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.