Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΣΤΑΝ: ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΑΠ’ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ! 

26/11/2016 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Ενώ η Θεσσαλονίκη έχει μετατραπεί σε Θεσσαλονικιστάν, με χιλιάδες «προσφυγάκια» που εισέρχονται από τον Έβο και καταλήγουν εκεί να σουλατσάρουν ελεύθερα και ειδικά το κέντρο της πόλης να έχει γίνει άκρως επικίνδυνο για τους Έλληνες, λόγω των συνεχών συγκρούσεων των αντιπάλων μαφιών των «προσφύγων», ο ψοφοδεξιός δήμαρχος… συγκινήθηκε από την πρωτοβουλία του Κούλη για τα λεγόμενα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» και ζήτησε να του στείλουν περισσότερα απ’ όσα του «αναλογούν»! 
Ιδού: 

«Στηρίζω ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης με όλες τις δυνάμεις μου, και συμπράττω στην προσπάθεια αυτή, στον ευγενή αυτό στόχο. Η φιλόξενη κοινωνία της Θεσσαλονίκης μπορεί να υποδεχθεί, να φιλοξενήσει, να περιθάλψει, να μεριμνήσει και να βοηθήσει στην ενσωμάτωση αυτών των παιδιών, και θα το κάνει σε αριθμούς που θα υπερβαίνουν τις αναλογίες που σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση. Μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη το οφείλει στη γεμάτη προσφυγιά Ιστορία της. Αδυνατώ να μπω στη διαδικασία να μετρήσω κεφάλια και να διαπραγματευτώ αριθμούς. Μιλάμε, το τονίζω αυτό, για προσφυγόπουλα, για παιδιά ασυνόδευτα.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα, πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Θα προχωρήσουμε με σχέδιο και αποφασιστικότητα. Η Ελλάδα είναι χώρα με κανόνες, σύνορα, δομές φροντίδας. Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες μεριμνούν για τα παιδιά κάθε πατρίδας. Εμείς οι Θεσσαλονικείς, θα αποδείξουμε ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να αισθάνονται πατρίδα τους την Ελλάδα».

Βεβαίως, αφού είναι τόσο ενθουσιώδης «αλληλέγγυος», φανταζόμαστε πως έστω και για συμβολικούς λόγους, θα πάρει ορισμένα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» στο σπίτι του! Τι, όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.