Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΒΟΜΒΕΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ: Η ΝΔ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ… ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! 

27/11/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Βόμβες έριξε χθες τη νύχτα στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ και στην εκπομπή της Αναστασίας Γιαμαλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Κατ’ αρχάς, υποστήριξε πως όλη η ΝΔ είχε πέσει στα πόδια του Σταύρου Θεοδωράκη και τον παρακαλούσε να υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί αλλιώς θα έπεφτε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και θα αναγκάζονταν να την περάσουν μετά τις εκλογές οι ψοφοδεξιοί… «Βουκεφάλες»!

Εν συνεχεία, ο πρώην συριζο-υπουργός εξέφρασε τη χαρά του που έμεινε εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για επίτευγμα του ΣΥΡΙΖΑ και της «κοινωνικής» του πολιτικής.

Τέλος, στην παρατήρηση ότι ναι μεν έμεινε εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή αλλά μπήκε το μόρφωμα του Βελόπουλου, ο Τσακαλώτος εξανέστη, δηλώνοντας πως το μόρφωμα αυτό δεν έχει καμμιά σχέση με την Χρυσή Αυγή, διότι -όπως υποστήριξε- πρόκειται για μια «ήπια κατάσταση» και «ελεγχόμενη».

Όσο γι’ αυτό το τελευταίο, δεν έχουμε καμμιά αμφιβολία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.