Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ΚΟΥΛΗ, ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ! ΠΑΡΕΛΑΒΕ 7.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ 18.300! 

28/11/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Ζήλια σας, ψευτο-αλληλέγγυοι του ΣΥΡΙΖΑ! Είπαμε, τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και η… «εθνικόφρων» κυβέρνηση Κούλη έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ στην προσέλκυση λαθρομεταναστών!

Κορυφαίο παράδειγμα η Μόρια, που κανονικά είναι χωρητικότητας 3.000 «προσφύγων». Εκεί, λοιπόν, ο Κούλης είχε παραλάβει από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις 7 Ιουλίου, περίπου 7.000 «προσφυγάκια». Σήμερα, χάρη στις πολιτικές προσέλκυσης, με μεταφορά σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, επιδόματα κι άλλα καλούδια, καταγράφηκε ο μεγαλύτερος αριθμός «προσφύγων» από ποτέ, με συνολικά 18.290 «προσφυγάκια»!

Κι αυτό αποδεικνύεται από την τρέχουσα σύμβαση σίτισης, που έχει υπογράψει η “98η Ανωτέρα Διοίκηση Εθνοφυλακής ‘Αρχιπελάγους’” με ένωση εταιρειών μαζικής εστίασης, σύμφωνα με την οποία ο αριθμός των σιτιζόμενων στη Μόρια ανέρχεται σε 18.290. Μάλιστα, στη σύμβαση υπάρχει και η πρόβλεψη της δυνατότητας επέκτασης των σιτιζόμενων σε 19.200, μέχρι το τέλος του μήνα Νοεμβρίου, καθότι καθημερινά πλακώνουν εκατοντάδες!

Κι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ καθημερινά φεύγουν από κει για την ηπειρωτική Ελλάδα δεκάδες «πρόσφυγες», με το πρόγραμμα «αποσυμφόρησης» – εποικισμού της ηπειρωτικής Ελλάδας! Αυτό, μόνο μια… κυβέρνηση «εθνικοφρόνων», Κούληδων, Μπουμπούκων, Βορίδηδων, Πλεύρηδων, Κυρανάκηδων, Μπογδάνων και λοιπών… σκληρών, μπορούσε να το «επιτύχει»! Γι’ αυτό τους βγάζει το καπέλο ο μπάρμπα-Σόρος!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.