Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Οργανισμός Ηθελημένης Εξόντωσης

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 - 09:55    http://www.xryshaygh.com/

Το νεοπαγές Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση, έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στους παγκόσμιους διπλωματικούς κύκλους.

Το σύμφωνο αυτό, (ανάμεσα σε πολλές προκλητικές διατάξεις), παίρνει δραστήρια μέτρα για να διευκολύνει παντοιοτρόπως την μετανάστευση, την κάθε είδους μετανάστευση. Και υπό αυτό το πρίσμα, ανάγει την οποιαδήποτε αντίδραση ή αναφορά σε «λαθρομετανάστευση» σε ποινικό αδίκημα!

Δηλαδή ο ΟΗΕ προωθεί μια δεσμευτική συμφωνία που καταργεί οριζόντια τις νομοθεσίες των κρατών, αφού για παράδειγμα η ελληνική νομοθεσία διώκει και την λαθρομετανάστευση και τους διακινητές λαθρομεταναστών! Άσχετα αν οι... αριστεροθολωμένοι που κυβερνούν και οι διάφοροι φαιδροί (με το αζημίωτο) συνοδοιπόροι τους προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.
Πρέπει να σημειώσουμε, ότι το εν λόγω σύμφωνο, εγκρίθηκε από όλα τα κράτη-μέλη του Οργανισμού (εκτός ΗΠΑ) τον Ιούλιο του 2018 και πρόκειται να υπογραφεί και τυπικά ώστε να ισχύσει, σε ειδική συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών στις 10 και 11 Δεκεμβρίου στο Μαρόκο.
Στο μεταξύ όμως τουλάχιστον 13 χώρες, έχουν ανακοινώσει ότι αρνούνται να το υπογράψουν. Μέχρι στιγμής δηλαδή, έχουν αρνηθεί την επικύρωση της συμφωνίας, η Αυστραλία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Ελβετία, η Εσθονία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Τσεχία.
Αυτό που κυρίως πρέπει να καταγράψουμε εδώ, δεν είναι πόσο κακή είναι αυτή η συμφωνία. Αυτό προφανώς είναι πλέον κοινός τόπος. Όσες χώρες αρνούνται να υπογράψουν, την χαρακτηρίζουν: καταστροφική και αυτοκτονική!
Αυτό που πρέπει να καταγράψουμε κυρίως, είναι η δόλια στάση του ΟΗΕ. Πως δηλαδή ένας οργανισμός, που υποτίθεται ότι προσδοκά να διευκολύνει τις σχέσεις των χωρών, ένας τέτοιος οργανισμός δρα τόσο μονομερώς εναντίον κάποιων μελών του;
Διότι το σύμφωνο, βοηθά τις χώρες που «παράγουν» μετανάστες, όπως το Πακιστάν, την Ινδία και γενικότερα τις Αφρικανικές χώρες, σε βάρος των υπόλοιπων μελών και κυρίως σε βάρος των Ευρωπαϊκών χωρών.
Δεν είναι ο ΟΗΕ άραγε που για δεκαετίες τώρα, επιβάλλει στα κράτη μέλη του να χρηματοδοτούν προγράμματα «εξάλειψης της φτώχιας» και προγράμματα «υποδομών» σε τριτοκοσμικές χώρες; Σημειώστε (αν δεν το ξέρετε ήδη), ότι η Ελλάδα και εν μέσω κρίσης, χρηματοδοτεί δια του ΟΗΕ (από αυτά τα χρήματα …. που δεν έχει για τον Λαό της), διάφορα ιδιαιτέρως δαπανηρά προγράμματα για την Αφρική και όχι μόνο.
Μετά λοιπόν, από δεκαετίες «πλατιά ανθρωπιστικής» εργασίας και πακτωλούς χρημάτων που άνετα θα είχαν λύσει το οικονομικό πρόβλημα τουλάχιστον της Ευρώπης, μετά από τόσες υλικοτεχνικές υποδομές και χρηματοδοτήσεις, έρχεται ο ΟΗΕ και μας λέει τι; Ότι πρέπει τελικά να φύγουν αυτοί οι πληθυσμοί από τις χώρες τους και να έλθουν στις δικές μας;
Μήπως δεν είναι υπόλογος ο ΟΗΕ για αχαρακτήριστη κακοδιαχείριση ή έστω αποτυχία τόσων και τόσων προγραμμάτων και κονδυλιών;
Και τι σόϊ «αγνός» οργανισμός είναι αυτός, που μια συμφωνία υποτιθέμενης βοήθειας, ψηφίζεται «εντός των τοιχών» του ΟΗΕ αλλά όταν φτάνει στις ενδιαφερόμενες χώρες απορρίπτεται και χαρακτηρίζεται «αυτοκτονική»; Τι ύπουλες προσπάθειες εναντίον των πατρίδων είναι αυτές που εξαπολύουν οι νεοεποχίτες παγκοσμιοποιητές Επικυρίαρχοι ;
Ποιες είναι τελικά οι επιδιώξεις του ΟΗΕ; Είναι άραγε η δήθεν «εξάλειψη της φτώχιας», που τόσο συντριπτικά αποτυγχάνει να επιτύχει ή μήπως η εξάπλωση της φτώχιας και σε εκείνους τους λαούς, των οποίων για δεκαετίες εκμεταλλεύεται τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες;
Βρισκόμαστε σε ένα κοσμογονικό πολιτικό μεταίχμιο για όλο τον πλανήτη. Βρισκόμαστε σε μια περίεργη καμπή «καθολικής αναθεώρησης» πολλών πραγμάτων που θεωρούσαμε ότι γνωρίζαμε. Νομίζαμε για παράδειγμα ότι το ΝΑΤΟ «προστατεύει την ελευθερία και τη δημοκρατία» αλλά κατέληξε να βομβαρδίζει ανελέητα όποιον έχει άλλη γνώμη από εκείνη των Διεθνών Επικυριάρχων και του Αμερικανού επιστάτη τους.
Νομίζαμε ότι ο ΟΗΕ είναι ένας... ανθρωπιστικός οργανισμός αλλά τουλάχιστον κατά την γνώμη των Ιταλών, Ελβετών, Αυστραλών, Ούγγρων, Τσέχων, Πολωνών, Ισραηλινών, Αμερικανών, Βουλγάρων, Εσθονών, Κροατών και Αυστριακών, εργάζεται με την βοήθεια των ξεπουλημένων και ξενόδουλων καθεστωτικών εξουσιών, επίμονα και μεθοδικά, για να μας... «αυτοκτονήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.