Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΟΛΜΕΔΕΣ, Η BLACK FRIDAY, ΟΙ «ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

22/11/2018    ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Γράφει ο Αντίοχος

Τον φόβο για μαζικές κοπάνες των μαθητών (που παρατηρήθηκαν τέτοια μέρα τις δύο προηγούμενες χρονιές), προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις προσφορές (με ή χωρίς εισαγωγικά…) της Black Friday, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ν. Κωνσταντίνου θα κυκλοφορήσει στα σχολεία ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνει τους μαθητές «για τους κινδύνους του καταναλωτισμού και τα κοινωνικά πρότυπα».
Σύντροφοι της ΟΛΜΕ, με ανακοινώσεις (υψηλής μαρξιστικής ανάλυσης…) δε γίνεται δουλειά! Εδώ επιβάλλεται η άμεση ενημέρωση των μαθητών από έναν… ειδικό, και επί του μαρξισμού και επί του άκρατου καταναλωτισμού.
Και ποιος είναι πιο «ειδικός» από τον σύντροφο Πάνο Γερμανό, ιδιοκτήτη των Public (και πολλών άλλων καπιταλιστικών επιχειρήσεων…), που εκαυχάτο προ διετίας ότι έφερε την Black (ή «βλακ», όπως την χαρακτηρίζουν οι Ολμέδες ινστρούχτορες) Friday, στην Ελλάδα;

(ΥΓ) 1: Συντρόφια, αφήστε τις υποκρισίες, γιατί δε σας παίρνει! Στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάνε για σκοινί!
(ΥΓ) 2: Και καλά κέρδη, στο «κόμμα του λαού»!

Επισκεφτείτε το παρακάτω site:

Πανος γερμανος : εργα και ημερες του επιχειρηματια που εμπλεκεται στις προμηθειες του ακη

Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα:

Ο κ. Θ. Πάγκαλος, ο «Γερμανός», το ΚΚΕ και η... εφορία στον Περισσό
14.05.2009   http://www.kathimerini.gr/

του Σπύρου Κάραλη

Νέα, σκληρή επίθεση εναντίον του ΚΚΕ, με ευθείες κατηγορίες περί εμπλοκής του κόμματος στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και στην πώληση της εταιρείας «Γερμανός», εξαπέλυσε χθες ο κ Θεόδωρος Πάγκαλος, πυροδοτώντας νέο κύκλο σφοδρής αντιπαράθεσης με τον Περισσό. «Δεν ξέρω τι μετοχές έχουν και πόσες, αυτό θα πρέπει να το ανακαλύψουμε αφού παρέμβει ο ανακριτής και αφού πάει κάποτε η εφορία στον Περισσό». «Το ΚΚΕ δεν φοβάται ούτε ανακριτές ούτε εφορίες ούτε φυσικά και τον Πάγκαλο» ήταν η απάντηση του κόμματος στις δηλώσεις του πρώην υπουργού. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων «Ράδιο Πρωινός» και αφού χαρακτήρισε «κολοσσιαίο σκάνδαλο» την πώληση της εταιρείας, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι στη διαδικασία εμπλέκονται οι ηγεσίες του ΚΚΕ.

Βασικός λόγος

Σημείωσε ακόμη πως ο βασικός λόγος που ο πρωθυπουργός έκλεισε τη Βουλή ήταν για να μη διερευνηθεί η υπόθεση. «Το ΚΚΕ είναι συνιδρυτής του «Γερμανού'' και έχει σημαντικό συμφέρον στην αξιοποίησή του. Η επαναστατική ασυλία του ΚΚΕ επεκτείνεται και στις εφοριακές σχέσεις και στην υποχρέωση του φόρου» είπε. Στην ερώτηση «προς τι το μένος για το ΚΚΕ», απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα μένος, επισημαίνω απλώς ότι έχουμε ένα εξωφρενικό κόμμα στην Ελλάδα, που ψηφίζει ακόμη κόσμος. Το πρόγραμμά του είναι να ξαναφτιάξουνε Σοβιετική Ενωση στην Ελλάδα. Αυτό δεν είναι εξωφρενικό;». Και κατέληξε λέγοντας. «Το κόμμα αυτό γυρίζει πίσω στον Στάλιν. Οι άνθρωποι αυτοί είναι τρελοί». «Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να προκαλεί, επαναλαμβάνοντας μαζί με τον Καρατζαφέρη τα ψέματα για τις σχέσεις του ΚΚΕ με τη «Γερμανός» και ζητώντας να έρθουν ο ανακριτής και η εφορία. Το επόμενο βήμα για να φτάσει στον πάτο είναι να ζητήσει τη νεκρανάσταση των νόμων 509 και 375» καταλήγει η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ. Από τον Μάρτιο όταν δήλωνε «ευτυχώς που δεν κέρδισαν στον Εμφύλιο, γιατί θα είχαν σκοτώσει όλους του αντιφρονούντες» η κόντρα του Θ. Πάγκαλου με τον Περισσό έχει «χτυπήσει κόκκινο», καθώς έχουν μεσολαβήσει αλλεπάλληλες εμπρηστικές δηλώσεις εκατέρωθεν και η προσωπική αντίδραση της γ. γ. του κόμματος κ. Αλ. Παπαρήγα η οποία στις 23 Μαρτίου με επιστολή της ζητούσε την παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Παπαρήγα

Στην επιστολή, η κ. Παπαρήγα έκανε λόγο για επανειλημμένες προκλητικές τοποθετήσεις του κ. Πάγκαλου σε βάρος του ΚΚΕ «πέρα από τα όρια της φυσιολογικής πολεμικής αντιπαράθεσης», ζητώντας από τον κ. Γ. Παπανδρέου να επαναφέρει τον βουλευτή στην τάξη. «Είναι ευθύνη όλων μας να κρατήσουμε ένα ορισμένο επίπεδο ευθύνης στην πολιτική αντιπαράθεση» σημείωνε μεταξύ άλλων. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην απάντησή του που ήλθε έπειτα από καθυστέρηση 25 ημερών κάλυψε πλήρως τον κ. Πάγκαλο, υπογραμμίζοντας ότι κανείς δεν μονοπωλεί την ερμηνεία των ιστορικών γεγονότων ούτε κατέχει την απόλυτη αλήθεια γι' αυτά. Πρόσθετε δε προς την κ. Παπαρήγα ότι «αν σας έστελνα επιστολές κάθε φορά που οι δηλώσεις στελεχών σας ξεπερνούν τα όρια, θα είχαμε μια πολύ πυκνή αλληλογραφία».

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ «ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ»!
4/5/2016   ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί τα εγχώρια κομμούνια να σκίζουνε τα… καλτσόν τους όποτε ακούνε για «επενδύσεις», αλλά σύμφωνα (με άκρως υμνητικό, ούτε κατά παραγγελία να ήτανε – ή μήπως ήταν;) δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα» (του πρώην κνίτη Θέμου Αναστασιάδη – οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται…), «πρωταθλητής» των (καπιταλιστικών…) επενδύσεων στην Ελλάδα –και όχι μόνον σ’ αυτήν- είναι ο σύντροφος Πάνος Γερμανός! Φτωχοί και άνεργοι εθνικιστές αναγνώστες, ρίξτε μια ματιά – «φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο», όπως λέει ο λαός μας, στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και τα υπερκέρδη του συνεπούς… αντικαπιταλιστή συντρόφου Πάνου Γερμανού:

«Π. Γερμανός: Πρωταθλητής των επενδύσεων στην Ελλάδα της κρίσης

Ο όμιλος Olympia έχει μακρά ιστορία. Ιδρύθηκε το 2006 από τον επιχειρηματία Πάνο Γερμανό και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον πολυσχιδείς επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα. Έχει την έδρα του στην Αθήνα και απασχολεί περισσότερους από 5.500 ανθρώπους. Σήμερα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εγχώριους επενδυτές, καθώς και έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της χώρας. Οι δραστηριότητές του επικεντρώνονται σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς: τη λιανική πώληση καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων και προϊόντων ψυχαγωγίας, μέσω του δικτύου καταστημάτων Public που αριθμεί 49 καταστήματα, τη διανομή προϊόντων τεχνολογίας (HP, Asus, Lenovo κ.ά.), μέσω της Westnet, τη βιομηχανική παραγωγή και ανακύκλωση μπαταριών μέσω της Συστήματα Sunlight και, τέλος, την κινητή τηλεφωνία μέσω της εταιρείας Play που δραστηριοποιείται στην πολωνική αγορά. Η Play αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στην Πολωνία, με περισσότερους από 14,4 εκατομμύρια συνδρομητές και μερίδιο αγοράς 26%. Ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Πολωνία. Η Play διαθέτει σήμερα ένα δίκτυο 860 καταστημάτων σε ολόκληρη την Πολωνία. Το 2015 η Play σημείωσε 22,1% αύξηση στα συνολικά λειτουργικά έσοδα, τα οποία ανήλθαν σε 1.2 δισ. ευρώ…».

(ΥΓ) 1: Μια παρατήρηση με τεράστια σημασία. Γράφει ο υμνωδός: «Απασχολεί περισσότερους από 5.500 ανθρώπους». Αυτό είναι το μόνιμο μότο όλων των καπιταλιστών! Ότι δίνουν δουλειές σε χιλιάδες ανθρώπους… Λες και τους κάνουνε χάρη!

(ΥΓ) 2: Βέβαια, οι… κακές γλώσσες λένε ότι οι καπιταλιστικές εταιρείες του Γερμανού είναι στην πραγματικότητα ιδιοκτησία του ΚΚΕ Α.Ε. (Ανώνυμος Εταιρεία), του πλουσιότερου πολιτικού κόμματος σ’ ολόκληρο τον κόσμο, και ότι ο Γερμανός –που είναι «ατσίδας» σε κάτι τέτοια- είναι απλώς «βιτρίνα» και διευθυντής τους. Όπως κι αν έχει το πράμα, καλά κέρδη σύντροφοι! 
 

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ (ΚΚΕ): ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ BLACK FRIDAY ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΑΣ!
21/11/2017 ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Όλα στην άκρη τα’ χει αφήσει το… τιμημένο κουκουέ (ακόμα και την… απομόνωση της «ναζιστικής» Χρυσής Αυγής), κι ετοιμάζεται για την μεγάλη κονόμα της «Μαύρης Παρασκευής»!
Έτσι, η εταιρεία του συντρόφου Πάνου Γερμανού (οι «κακές γλώσσες» λένε πως πρόκειται για εταιρεία του… τιμημένου και πως ο σ. Γερμανός είναι απλώς ο διευθυντής της…), απευθύνει… αγωνιστικό κάλεσμα στους καταναλωτές να την προτιμήσουν και φέτος, διότι όπως καυχιέται, αυτή έφερε την Black Friday στην Ελλάδα.

Ιδού:
«Μένοντας πιστή στο ραντεβού της, η Νο1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, υποδέχεται την Black Friday 2017, με προσφορές και εκπτώσεις που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!
Υπηρετώντας την ευρύτερη στρατηγική της εταιρίας να προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, στις καλύτερες τιμές, πάντα προς όφελος των πελατών και επισκεπτών της, τον περασμένο Νοέμβριο τα Public έφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη Black Friday, γνωστή και ως Μαύρη Παρασκευή.
Με προσφορές που άγγιξαν έως και το 50%, η αλυσίδα Public σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Συγκεκριμένα, η ομάδα πωλήσεων της εταιρίας στα 50 καταστήματά της στην Ελλάδα εξυπηρέτησε με επιτυχία 392.000 πελάτες σε μια μέρα. Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση υπόσχεται μια ακόμα πιο δυναμική συνέχεια φέτος…».
Καλά κέρδη, σύντροφοι! Και καλή… επανάσταση, γατάκια του καπιταλισμού!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Ο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ήταν εταιρεία που χρηματοδοτήθηκε από το ΚΚΕ
26|12|2017 11:45    http://www.makeleio.gr/    
Ποσοστό 12,8% στη Lamda Development απέκτησε χθες ο όμιλος Olympia Group, συμφερόντων του επιχειρηματία Παναγιώτη Γερμανού, και το fund VΝK capital, σε μια κίνηση που ερμηνεύεται ως ψήφος εμπιστοσύνης στο παπατζο-project του Ελληνικού.

Το «πακέτο» που άλλαξε χέρια λίγο πριν από το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου αφορούσε 10.200.000 μετοχές της εταιρείας. Η αγοραπωλησία έγινε στην τιμή των 5,4 ευρώ ανά μετοχή, με τη συνολική αξία στα 55.226.912 ευρώ.
«Η απόφασή μας να μπούμε επενδυτικά στη Lamda σε αυτή την περίοδο σχετίζεται με τις σημαντικές προοπτικές του μεγάλου project και την πεποίθησή μας για την ολοκλήρωσή του. Τα κεφάλαια αναζητούν μακροπρόθεσμες επενδύσεις μεγάλης προοπτικής και ήταν επιδίωξή μας να μπούμε στο Ελληνικό, αρχικά με αυτό το ποσοστό, και να στηρίξουμε κεφαλαιακά την υλοποίησή του» δήλωσε ο κ. Βασίλης Κάτσος, επικεφαλής της VNK Capital.
Εξάλλου εγκρίθηκε χθες από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος βάσει του οποίου θα πολεοδομηθεί το Ελληνικό χωρίς αλλαγές ως προς τα ύψη των ουρανοξυστών.
Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ήταν εταιρεία που χρηματοδοτήθηκε από το ΚΚΕ. Ο ιδιοκτήτης της Πάνος Γερμανός ήταν στέλεχoς και «ταμίας» του.

ΠΗΓΗ: ixnos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.