Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Για τη συριζαία Κατερίνα Ακριβοπούλου «τo μεγαλύτερο θέμα στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες είναι η έφοδος του φασισμού στα σχολεία»

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου, η οποία αποτελεί το κατεξοχήν φερέφωνο της κυβέρνησης των νεομπολσεβίκων στην ΕΡΤ, «τo μεγαλύτερο θέμα στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες είναι η έφοδος του φασισμού στα σχολεία».

Στην προχθεσινή εκπομπή (26/11/2018) «Δεύτερη Ματιά» («Ματιά από την σκοπιά του ΣΥΡΙΖΑ»), η δημοσιογράφος  εξέφρασε την ανησυχία της (που συμμερίζεται σύσσωμη η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών) για τις συνεχιζόμενες καταλήψεις και πορείες της μαθητιώσας νεολαίας για τη Μακεδονία. 
«Ένα σοβαρό πολιτικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπισθεί απ’ όλα τα κόμματαγιατί διαφορετικά θα μπούμε σε επικίνδυνους ατραπούς» τόνισε η Ακριβοπούλου.
Καλεσμένος στην εκπομπή της ήταν και ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός των Real fm και Real.gr, ο οποίος αφού συμφώνησε με την Ακριβοπούλου σχετικά με την υποκίνηση των καταλήψεων από τους «κακούς» Χρυσαυγίτες, έκανε την ακόλουθη εξωφρενική δήλωση: «Η Χρυσή Αυγή  λειτουργεί με τα πλέον δολοφονικά μέσα γιατί δεν έχει κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή»(SIC!).
Να σημειωθεί ότι οι εμπαθείς αυτοί γυρολόγοι της δημοσιογραφίας έχουν εργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν σε μεγάλα μιντιακά και δημοσιογραφικά συγκροτήματα, κάποια από τα οποία στήριξαν και στηρίζουν την ψευτοδεξιά ενώ κάποια άλλα την ψευτοαριστερά.
Η Ακριβοπούλου ξεκίνησε από την εφημερίδα «Θεσσαλία» του Βόλου και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να εργαστεί κυρίως στο πολιτικό ρεπορτάζ. Συνεργάστηκε με τις εφημερίδες «ΠΡΩΤΗ» (ΚΚΕ) «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» (προσκείμενη στο κλεφτοΠΑΣΟΚ, με ιδρυτή τον μεγαλοεπιχερηματία Σωκράτη Κόκκαλη και αρχισυντάκτη τον Σπύρο Καρατζαφέρη, αδελφό του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ), «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» κ.λπ. Ακολούθως εργάστηκε για πολλά χρόνια ως αρχισυντάκτρια και υποδιευθύντρια ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό του Αλαφούζου ΣΚΑΪ, όπου παρουσίαζε το κεντρικό µαγκαζίνο από το 1996. Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ το 2014 και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην ΕΡΤ, όπου προπαγανδίζει τα «έργα» του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της καθημερινής απογευματινής εκπομπής «Δεύτερη Ματιά».
Ο Φοίβος Κλαυδιανός υπήρξε δημοσιογράφος στην ΑΥΓΗ, ΤΑ ΝΕΑ κ.λπ. Τελευταία εργάζεται στα Real fm και Real.gr. 
Για την Ακριβοπούλου και τους ομοίους της, όσοι κρατούν ελληνική σημαία και μιλούν για Πατρίδα και Θρησκεία είναι ακροδεξιοί και Χρυσαυγίτες.
Πρόσφατα, μάλιστα, αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας Χρυσόστομο και Πειραιώς Σεραφείμ, τους οποίους είχε αποκαλέσει «Ακροδεξιούς Χρυσαυγίτες» (κατόπιν απειλών των δύο Μητροπολιτών ότι θα προσέφευγαν στη δικαιοσύνη εναντίον της), προβάλλοντας τις εξής γελοίες δικαιολογίες:
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και Πειραιώς κ. Σεραφείμ, διότι χθες όχι απλώς τους αδίκησα, αλλά τους κατηγόρησα αδίκως ότι ταυτίζονται με τον χρυσαυγιτισμό, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται. Ο κος Σεραφείμ έχει δίκιο που απειλεί και με ένδικα μέσα»… Ζητώ δημόσια συγγνώμη και όχι επειδή έχουν βγάλει οι ίδιοι ανακοινώσεις. Ήταν ένα λάθος που το συνειδητοποίησα χθες μετά το τέλος της εκπομπής γιατί αλλιώς τους είχα στο μυαλό μου. Τον Αμβρόσιο είχα στο μυαλό μου, ο οποίος υπήρξε ταγματάρχης της χωροφυλακής επί χούντας και επειδή χθες ήταν μια δύσκολη μέρα. Ήμασταν και οι τρεις με πυρετό. Είναι πολύ άσχημο να κατηγορείς ανθρώπους, κυρίως για θέματα στα οποία έχουν την ακριβώς αντίθετη στάση».
 
Π.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.