Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Θα πρέπει πλέον να είναι απολύτως σαφές σε κάθε λογικό άνθρωπο ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι αποφασισμένη να καταστρέψει την Ρωσία και να διακινδυνεύσει με αυτόν τον τρόπο πυρηνικό πόλεμο. Ουσιαστικά έχει ήδη ξεκινήσει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, τον πόλεμο ΗΠΑ-ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας μέσω της Ουκρανίας, με το σύνθημα «οι ΗΠΑ πρέπει να κυβερνούν τον κόσμο».

Το πρόβλημα είναι ότι οι λογικοί άνθρωποι είναι σε πολύ μικρή προσφορά, οι περισσότεροι είναι επηρεασμένοι από τους λακέδες των μέσων ενημέρωσης, όπως και πριν από 20 χρόνια, όταν τους είπαν ότι υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ του Σαντάμ Χουσείν. Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα για τους νοήμονες, εκτός από το κοινό που βρίσκεται στα χέρια της προπαγανδιστικής άγνοιας ή εκείνες τις ελίτ που δεν έμαθαν ποτέ από την αρχαία ελληνική θεά Νέμεση ότι οι σκοτεινές Ερινύες θα καταστρέψουν εκείνους που με την ύβρη τους ξεπερνούν τα όρια.

Επί 30 χρόνια η αμερικανική διοίκηση του ΝΑΤΟ μετέφερε στρατιωτικές δυνάμεις και βάσεις σε χώρες που περικυκλώνουν την Ρωσία. Αυτό περιλαμβάνει όπλα που μπορούν πολύ γρήγορα να μετατραπούν για πυρηνική χρήση, κάτι που ισοδυναμεί με την Ρωσία να κάνει το ίδιο στο Μεξικό, στον Καναδά και την Κούβα. Το 2014, όταν οι ΗΠΑ σχεδίασαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία και η Ρωσία διαμαρτυρήθηκε για αυτό το πραξικόπημα στα δυτικά σύνορα της, η Ουάσιγκτον χλεύασε αυτές τις ανησυχίες. Κάθε φορά που η Ρωσία διαμαρτυρόταν για τέτοιες προκλητικές κινήσεις, οι ΗΠΑ τις απέρριπταν ως ασήμαντες. Για χρόνια οι ΗΠΑ υποστήριζαν τις δολοφονίες των ρωσόφωνων λαών της ανατολικής Ουκρανίας από τους εγκάθετους τους στο Κίεβο και τέλος, όταν η Ουκρανία είχε συγκεντρώσει δυνάμεις για να εισβάλει στο Ντονμπάς, η Μόσχα έστειλε στρατεύματα στην περιοχή για να υπερασπιστεί τον ρωσικό λαό.

Τελικά, αυτό που δημιούργησε η υποκριτική Δύση γύρισε μπούμερανγκ και τώρα ένας πλήρης πόλεμος των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας γίνεται μια πολύ πραγματική πιθανότητα, ο πυρηνικός αφανισμός πιέζει βασανιστικά την ανθρωπότητα. Δεν θα υπάρξει τέλος στον πόλεμο στην Ουκρανία επειδή οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να προσπαθήσουν να γονατίσουν την Ρωσία. Σε αυτή την διαδικασία όλοι είναι αναλώσιμοι, φίλοι, εχθροί και όποιος στέκεται εμπόδιο στο δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένων των υποτιθέμενων συμμάχων των ΗΠΑ, των οποίων οι ηγέτες φαίνονται αποφασισμένοι να καταστρέψουν τις χώρες τους.

Οι λακέδες των μέσων ενημέρωσης, όπως είναι η παράδοση τους, προωθούν τον πόλεμο των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας όπως ακριβώς συνέβη με τον πόλεμο του Βιετνάμ την δεκαετία του 1960, όπως ακριβώς συνέβη με τον πόλεμο του Ιράκ και του Αφγανιστάν την δεκαετία του 2010. Μικρές αλλαγές από το τότε στο σήμερα, ουσιαστικά τα μέσα ενημέρωσης λειτουργούν ως αγωγοί του γεροξεκούτη Μπάιντεν, ο οποίος κάνει δηλώσεις σαν να είναι αφεντικό μαφίας, και το κοινό καλείται να καταπιεί καθημερινές δόσεις προπαγάνδας που είναι τόσο κατάφωρα προφανείς που μόνον παιδιά ή ηλίθιοι θα μπορούσαν να ξεγελαστούν.

Όμως δεν είμαστε παιδιά, ούτε ηλίθιοι. Και εφόσον δεν θέλουμε να χαρακτηριστούμε ως πολεμοκάπηλοι σιωνιστές και διεθνείς τοκογλύφοι, ας προσπαθήσουμε να δούμε μέσα από την προπαγάνδα των New York Times, του CNN, της Washington Post, του Χόλυγουντ, του SKAΪ, της ΕΡΤ και των άλλων λακέδων του βαθέος κράτους της Ουάσιγκτον. Ας μεγαλώσουμε και ας υψώσουμε το ανάστημα μας.
Λίγα έχουν αλλάξει: Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, Ιράν, Βιετνάμ, Νικαράγουα, Ελ Σαλβαδόρ, Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Σομαλία, Λιβύη, Συρία.
Και φυσικά πάντα η διαβολική Ρωσία, η οποία εδώ και 30 χρόνια πρέπει να καταστραφεί, έτσι ώστε τα αρπακτικά που παρουσιάζονται ως λάτρεις της δημοκρατίας και του διεθνούς δικαίου να μοιραστούν τα ιμάτια της.

Μόνο παιδιά και ηλίθιοι πιστεύουν τον Μπάιντεν και τους λακέδες των μέσων ενημέρωσης.

Λ. Ιουστινιάνης

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.