Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 09/11/2022

● Έγραψε το newsbreak.gr: «Στο κτίριο Κεράνη υποδέχτηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, τον πρόεδρο του πανεπιστημίου Κολούμπια, Λι Μπόλινγκερ, και την αντιπροσωπία του αμερικανικού πανεπιστημίου».

● Η είδηση είναι λίγο περίεργη. Από πού κι ως πού ένας υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου υποδέχεται πρόεδρο αμερικανικού πανεπιστημίου; Τι του παρουσιάζει; Πώς θα συνδέεται το αντικείμενο του υπουργείου του (ο εποικισμός της Ελλάδας από ισλαμικούς πληθυσμούς) με τον… εκπαιδευτικό ρόλο ενός προέδρου αμερικανικού πανεπιστημίου;

● Καλό θα ήταν να εξηγηθούν τα παραπάνω, αλλά ακόμα καλύτερο θα είναι να εξηγήσει ο κ. Μηταράκης και τη δήλωση που έκανε ενώπιον του Αμερικανού: «Προάγουμε τη νόμιμη μετανάστευση στους εργάτες. Έχουμε ήδη συμφωνίες με το Πακιστάν, το Μπανγκλαντές κ.λπ. Χρειαζόμαστε τους νόμιμους μετανάστες και έχουμε εργασίες για να μπορέσουν να διαβιώσουν αξιοπρεπώς».

● Με όσα είπε δημιουργείται η εντύπωση ότι μας λείπουν Πακιστανοί και Μπανγκλαντέζοι και ζητάμε κι άλλους. Σαν να μη μας φτάνουν οι εκατοντάδες χιλιάδες που περιφέρονται στην επικράτεια.

● Κι αν αυτοί είναι παράνομοι, γιατί δεν απελαύνονται; Ο κ. Μηταράκης μπορεί να ενημερώσει τους Έλληνες πόσους παράνομους μετανάστες έχει απελάσει κατά τη διάρκεια της υπουργίας του;

● Αν δεν απελάσει πρώτα τους παρανόμους, πώς θα κάνει εισαγωγή τους… νομίμους; Και η κοινή γνώμη στο Πακιστάν και το Μπανγκλαντές πώς θα «εισπράξει» αυτή την είδηση; Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

● Οποιοσδήποτε κάνει μια βόλτα στο κέντρο των Αθηνών θα καταλάβει ότι η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι πλέον οριακή, αλλά μη αναστρέψιμη.

● Η πόλη -και κατ΄ αναλογία η χώρα- έχει παραδοθεί σε αφροασιατικούς πληθυσμούς, που δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα, αλλά θα αποκτήσουν: αυτή του κατακτητή.

● Και ο κύριος Μηταράκης είναι ένας από τους πολλούς κρίκους στη βαριά αλυσίδα που μας έχουν περάσει στον λαιμό.
π

ΠΗΓΗ: www.dimokratia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.