Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Τα ντοκουμέντα! Βουλευτής της Ν.Δ. σε ΜΚΟ του Πάτση

 

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου, εκλεκτός της Μπακογιάννη, φιγουράρει στο Δ.Σ. της «lyseis.org» που ιδρύθηκε το 2017

Από τον Βασίλη Γαλούπη

Στον χάρτη της Αθήνας η Βασιλίσσης Σοφίας 10 αποτελεί μια μαύρη τρύπα. Ένα τρίγωνο των Βερμούδων που «ρουφάει» κάθε λογής εταιρίες, θυγατρικές, εισπρακτικές, offshore, ΜΚΟ κι ό,τι άλλο σκαρφιζόταν κάθε φορά για να κονομήσει ο «πολυτεχνίτης» Ανδρέας Πάτσης. Εκεί, στο ίδιο γραφείο που είχαν την έδρα όλες οι άλλες δραστηριότητές του, στήθηκε και μια Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, με τον βουλευτή να κρατάει το ταμείο και τον γιο του να προεδρεύει.

Στις δουλειές του Πάτση, όμως, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πάντα υπάρχουν λαβράκια. Όπως προκύπτει, στη ΜΚΟ του Πάτση που φτιάχτηκε το 2017 ήταν γενικός γραμματέας κι ένας άλλος μετέπειτα βουλευτής της Ν.Δ., ο Τάσος Χατζηβασιλείου. Όχι τυχαία επιλογή…

Ο Χατζηβασιλείου υπήρξε για χρόνια στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη, ήταν υποψήφιος βουλευτής Σερρών το 2012 με τη Δημοκρατική Συμμαχία της Μπακογιάννη κι εξελέγη πρώτη φορά με τη Ν.Δ. το 2019. Υπενθυμίζουμε ότι, όπως αποκάλυψε την Κυριακή η «δημοκρατία», η Ντόρα Μπακογιάννη είχε βρεθεί για ακατανόητο λόγο και χωρίς κάποια εξήγηση μέχρι σήμερα στο event του Πάτση για το προσωπικό επιχειρηματικό του άνοιγμα τον Μάρτιο του 2015 στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, είχε κάνει και δηλώσεις για τη σημασία του εγχειρήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.