Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟ’ ΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ «ΕΡΓΟ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: FACEBOOK ΚΑΙ INSTAGRAM ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

10/09/2019      ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Ενθαρρυμένες από την έξωση του πατριώτη Σαλβίνι από την εξουσία και την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η νέα κυβέρνηση των… δημοκράταρων, οι νεοταξίτικες πλατφόρμες Facebook και Instagram μπλοκάρισαν τους λογαριασμούς δύο ιταλικών εθνικιστικών κομμάτων, αλλά και εκείνους ορισμένων μελών τους, με τη… γνωστή δικαιολογία της… διασποράς του μίσους.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Facebook Inc.: «Οι άνθρωποι και οι οργανώσεις που σπέρνουν το μίσος ή επιτίθενται σε άλλους με βάση το ποιοι είναι, δεν έχουν θέση στο Facebook και το Instagram».

Ο ηγέτης της Casapound Σιμόνε Ντι Στέφανο, που είχε στο προφίλ του στο Facebook 140.000 ακολούθους, ενώ η Casa Pound 250.000 ακολούθους, κατήγγειλε την απόφαση, κάνοντας λόγο για «κατάχρηση» εκ μέρους της ιδιωτικής πολυεθνικής εταιρείας που παραβιάζει την ιταλική νομοθεσία.

Ο δε ηγέτης της Forza Nuova, Ρομπέρτο Φιόρε, επιβεβαίωσε ότι και το δικό του προφίλ έχει μπλοκαριστεί, λέγοντας ότι το κόμμα του θα απαντήσει με περισσότερες διαμαρτυρίες στον δρόμο και στρατολόγηση μελών.

Και βέβαια, η σκληρή λογοκρισία που υπέστησαν τα εθνικιστικά κινήματα στην Ιταλία δεν μας προκαλεί καμμιά έκπληξη, καθώς η Χρυσή Αυγή έχει υποστεί την ίδια και χειρότερη λογοκρισία πολύ νωρίτερα. 

Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, εμείς και μόνον εμείς οι εθνικιστές είμαστε οι εχθροί της, θα την πολεμήσουμε και θα την νικήσουμε, όσο κι αν κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο στις μέρες μας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.