Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ «ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ; 

19/09/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Ενώ οι αφίξεις νέων λαθρομεταναστών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ξεπερνούν πλέον τους 500 ημερησίως και στα hotspots γίνεται το «έλα να δεις», δεν ακούγεται ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τις περιβόητες «Επιτροπές Κατοίκων» κατά της λαθρομετανάστευσης, που είχαν ιδρυθεί σε όλα τα νησιά.

Που… βόσκουν τώρα άραγε αυτοί οι αρειμάνιοι κυνηγοί κεφαλών, που εξέπεμπαν… SOS για τον αφελληνισμό και την καταστροφή του τουρισμού των νησιών, ωρύονταν για «αποσυμφόρηση» και διοργάνωναν συγκεντρώσεις και πορείες με πομπώδη συνθήματα, τονίζοντας όμως σε κάθε περίπτωση πως δεν είναι «ακραίοι», επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί κάνουν μόκο και κρύβονται; 

Προφανώς, επρόκειτο για επίστρατους των τοπικών βουλευτάδων της Νουδούλας, που τώρα κάνουν το κορόιδο! Το κακό όμως γι’ αυτούς, είναι ότι ο «κύκλος» στα νησιά είναι μικρός και ο κοσμάκης κατάλαβε τον άτιμο ρόλο που έπαιξαν για να μαζέψουν ψηφαλάκια για τους εργοδότες τους! Και ήδη σχηματίζονται νέες επιτροπές πολιτών, πραγματικά ανεξάρτητες και απαλλαγμένες από τα λαμόγια, που ετοιμάζουν στους Κούληδες πολύ «θερμό» φθινόπωρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.