Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Hotspots σε κάθε νομό! Φέρνει την Δευτέρα το νομοσχέδιο η «πατριωτική» Νέα Δημοκρατία

  Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 | www.xrisiavgi.com

Από τον Τσίπρα στον… Τσιπροτάκη τίποτα δεν άλλαξε, ίδια η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και του εποικισμού της Πατρίδας μας!

Συνάντηση με τους 13 Περιφερειάρχες της Ελλάδας είχε σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος και τους ζήτησε την στήριξη για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος από την αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών και την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα νησιά.

Η σύσκεψη που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και του αναπληρωτή υπουργού για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργου Κουμουτσάκου, καθώς και αρμόδιων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ και των Ενόπλων Δυνάμεων. Μάλιστα στην σύσκεψη αυτή, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποκάλυψε ότι την Δευτέρα θα είναι έτοιμο νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει το σχέδιο και τα βήματα για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι περιφερειάρχες εμφανίστηκαν ΘΕΤΙΚΟΙ στα αιτήματα της κυβέρνησης και ζήτησαν ισοκατανομή των αλλοδαπών σε όλη την Ελλάδα, ενώ ο υπουργός τους είπε ότι σύντομα θα ενημερώσει κάθε έναν ξεχωριστά για τα κέντρα φιλοξενίας που έχει εντοπίσει το υπουργείο σε κάθε περιφέρεια και θα ζητήσει εκτενώς τις δικές τους προτάσεις και θέσεις.

Ακόμα μία επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής που εδώ και εβδομάδες τονίζει ότι η ΝΔ ετοιμάζεται να μετατρέψει την Ελλάδα σε έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών, αφού οι ροές ξεπέρασαν ακόμα και εκείνες των ημερών του Αλέξη Τσίπρα. Από τον Τσίπρα στον… Τσιπροτάκη τίποτα δεν άλλαξε, ίδια η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και του εποικισμού της Πατρίδας μας από δεκάδες χιλιάδες αλλόφυλους λαθρομετανάστες.

Ο Αγώνας των Εθνικιστών είναι σήμερα περισσότερο αναγκαίος από ποτέ, τώρα που ο εθνομηδενισμός φοράει την προβιά του «πατριωτισμού». ΟΙ Έλληνες δεν θα επιτρέψουν να γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα και η Χρυσή Αυγή θα είναι και πάλι η Εθνική Πρωτοπορία της αντίστασης του λαού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.