Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς: «Το παρόν και το μέλλον της Χρυσής Αυγής»

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε πολιτική ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Γιώργο Μισιάκα, με θέμα: «Νέα πορεία, ίδιος προορισμός - Το παρόν και το μέλλον της Χρυσής Αυγής».

Στον κατάμεστο χώρο των γραφείων ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην ιστορικότητα και τη σημασία της Τοπικής Οργανώσεως Πειραιώς. Εισερχόμενος στην ουσία της ομιλίας του, ο συναγωνιστής ξεχώρισε τη διπλή φύση της «πληγής» που δέχθηκε το Κίνημα στις τελευταίες εκλογές. Η οποία έχει τόσο εκλογολογικά, όσο και αναντιρρήτως ηθολογικά χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος υπογράμμισε την καθοριστική σημασία της ηθολογικής φύσης, μιας και η Χρυσή Αυγή ουδέποτε φοβήθηκε να επιστρέψει στο «πεζοδρόμιο» όπου και ανδρώθηκε πολιτικά. Πρόσωπα ηθικώς «βρώμικα» και καιροσκόποι, πολλοί από αυτούς πρώην βουλευτές, αμαύρωσαν τον τίτλο του «Χρυσαυγίτη». Καθώς τόνισε, τα άτομα αυτά όχι μόνο ντρόπιασαν τους Αγώνες του παρελθόντος, αλλά και όλους εκείνους που καλοπροαίρετα και εντός των πλαισίων του Κινήματος τους στήριξαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.