Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΕ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΤΟ 75% ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ! 

19/09/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Μεγάλο το… κατόρθωμα του Κούλη Μητσοτάκη! Μέσα σε 2 ½ μήνες που κυβερνά την Ελλάδα, την μετέτρεψε σε πόλο έλξης των λαθρομεταναστών!

Έτσι, αύξηση της τάξης του 9% κατέγραψε ο αριθμός των αφίξεων λαθρομεταναστών στην Ευρώπη τον μήνα Αύγουστο, σε σχέση με τον Ιούλιο, «λόγω των αυξημένων αφίξεων στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου», όπως ανακοίνωσε η Frontex.

Πιο αναλυτικά, από τα 12.900 «προσφυγάκια» που εισέβαλαν σε ευρωπαϊκό έδαφος τον Αύγουστο, οι 9.300 έφτασαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (περίπου 3 στους 4, ή ποσοστό 75%) και οι υπόλοιποι σ’ όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης! Διόλου τυχαία βεβαίως! Προφανώς η ελληνική πρωτιά οφείλεται σε δύο παράγοντες: αφενός μεν η εισβολή στην Ελλάδα είναι πιο εύκολη, γιατί τα σύνορά της είναι «ανοιχτά» (τρύπια) και αφετέρου δε η κυβέρνησή της είναι πιο «φιλική» για τα «προσφυγάκια», σε σχέση με τις κυβερνήσεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών!  


Κούλη, γερά! Οι Σόρος του πλανήτη σε λατρεύουν και θα σε ευγνωμονούν αιώνια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.