Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Σχολιασμός 2 θεμάτων επικαιρότητας

Σύμφωνα με τον πρέσβη των ΗΠΑ, σε πέντε χρόνια οι μετανάστες γίνονται Έλληνες!!!

Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης ήταν ομιλητής στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: «Η Ελλάδα μετά VII: Ασυμμετρίες και εθνική ατζέντα». Ασφαλώς με τέτοιο ομιλητή που επέλεξαν οι διοργανωτές θα ήταν πιο ορθό να ονόμαζαν την εκδήλωση «Ασυμμετρίες και πολυεθνική ατζέντα». Ανάμεσα στα «ωραία» που ξεστόμισε ο κύριος Τσούνης ήταν η εξής διαπίστωση: «Σε αυτή την κρίση περάσαμε από το “δεν μπορώ να βρω δουλειά” στο “δεν μπορείς να βρεις εργάτες”». Αυτό ήταν η κρίση των μνημονίων για τον κύριο Τσούνη και τους νεοδημοκράτες ή συριζαίους συνδαιτυμόνες του. Τελείωσε οριστικά. Όλα τα προβλήματα της ανεργίας λύθηκαν και το μόνο που έμεινε είναι οι μεγάλες απαιτήσεις των εργαζομένων που δεν επιτρέπουν στους εργοδότες να μειώσουν ακόμη περισσότερο τα ημερομίσθια ώστε να δουλέψει ρολόι η ελληνική αγορά.

Τώρα αν εσείς που μας διαβάζετε αισθάνεστε ότι ζείτε σε μια παράλληλη πραγματικότητα με τον κύριο που κάνει αυτές τις διαπιστώσεις, μπορεί και να μην είναι ιδέα σας. Δοκιμάστε να συζητήσετε με οποιοδήποτε από τα 2.000.000 άτομα της εγκληματικής οργάνωσης Νέα Δημοκρατία. Στελέχη ή ψηφοφόρους. Θα επαναλάβουν την περιγραφή αυτής της μαγικής εικόνας. Ασχέτως αν υπάρχουν κοντά 1.000.000 άνεργοι στην χώρα, αν άλλο 1.000.000 έχει μεταναστεύσει στα χρόνια της κρίσης, αν εργαζόμαστε με μηνιάτικα 350 ευρώ σε ωράρια υποσαχάριας αποικίας. Όλα αυτά δεν υπάρχουν για τις ΗΠΑ, την Ε.Ε. και τους εγχώριους φιλελεύθερους υποστηρικτές τους. Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι οι εργοδότες δεν βρίσκουν εργαζόμενους στην Ελλάδα. Είναι τέτοια η υπερπροσφορά εργασιών που δεν προλαβαίνουν οι άνθρωποι να καλύψουν τις εργασιακές θέσεις!!

Αλλά μην ανησυχείτε. Για αυτό το πρόβλημα έχει την λύση ο κύριος Τσούνης και οι ΗΠΑ. Είναι η λαθρομετανάστευση!! Δεν αρκούν τα πέντε και πλέον εκατομμύρια, λαθραίων κυρίως, μεταναστών που υπάρχουν ήδη στην χώρα. Οι ΗΠΑ θέλουν να φέρουν κι άλλους για να καλύψουν τις κενές θέσεις εργασίες στις εταιρίες των ελλαδιτών μεγαλοαστών και στα χωράφια των τσιφλικάδων. Όπως ανέφερε ο κύριος Τσούνης, «δεν μετρά το πού έχεις γεννηθεί ή το χρώμα του δέρματός σου. Αν πάρουμε κάποιον που έχει φύγει από την καταπίεση και αν βάλουμε ένα παιδί στο σχολείο και αν τους δώσουμε μία δουλειά σε πέντε, δέκα έτη θα είναι Έλληνες».

Μάλιστα η συγκεκριμένη δήλωση επικροτήθηκε όχι μόνο από τους «πατριώτες» της Νέας Δημοκρατίας αλλά και από τους διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι την εξέλαβαν ως μια ευκαιρία για να αποκαλύψουν την υποκρισία των Δεξιών. Προφανώς και η υποκρισία των Δεξιών, που από την μια εκπληρώνουν γονυπετώς τις εντολές των ΗΠΑ για την δημιουργία ενός πολυφυλετικού αεθνικού ευρωπαϊκού κόσμου και από την άλλη ρητορεύουν υπέρ της εθνικής ασφάλειας και ταυτότητας, είναι χυδαία. Αλλά κι εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να εξηγήσετε δημοσίως ότι αποκηρύσσετε τον σοσιαλισμό. Γιατί δεν είναι δυνατόν να είστε ταυτόχρονα σοσιαλιστές και να επαινείτε τις πολιτικές του διεθνούς εβραϊκού κεφαλαίου και της αμερικανικής του μαριονέττας. Ούτε να θεωρείτε ότι η κρίση παρήλθε και το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα δεν είναι οι συνθήκες εργασίας και διαβίωσης του Έλληνα εργαζόμενου αλλά η δυσκολία των μεγαλοαστών να τον πείσουν να δουλέψει.

Υπάρχει μια ευδιάκριτη πολιτική γραμμή που ενώνει την Αριστερά με την εγκληματική οργάνωση Νέα Δημοκρατία και τα καθάρματα της Δεξιάς. Την περιέγραψε ο κύριος Τσούνης στην συνέχεια της ομιλίας του. «Ελπίζω ότι όλοι είμαστε μαζί, ευθυγραμμισμένοι, έθνη και ηγέτες για μια πιο τέλεια ένωση, έναν κόσμο που γιορτάζει την δημοκρατία και διασφαλίζει ότι όλοι μπορούν να δρέψουν τους καρπούς, σε όλους επιτρέπεται να φτάσουν στο μέγιστο δυνατό τους. Γιατί ποιος ξέρεις άραγε ποιο από αυτά τα παιδιά που θα βοηθήσουμε μπορεί να γίνει Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος στο μέλλον;». Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Δεξιοί και Αριστεροί είναι όλοι μαζί ευθυγραμμισμένοι για την εφαρμογή του πολιτικού εγκλήματος που ονομάζεται φιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση.

Τουλάχιστον οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον κύριο Τσούνη ότι δεν βάζει ψηλά τον πήχη για τους μετανάστες. Υποθέτει ότι σε πέντε χρόνια μπορεί να γίνουν σαν τους κυρίους Γεραπετρίτη και Βενιζέλο. Αυτό δεν είναι και κάτι ακατόρθωτο. Μια τόσο εύκολη προοπτική μάλλον υποτιμά τις δυνατότητες που μπορεί να έχουν άνθρωποι τους οποίους ξεσπιτώνει το εξουσιαστικό σύστημα της αμερικανικής παγκοσμιοποίησης για να τους κάνει μετανάστες.  


Προσκύνημα στον αρχιερέα της διαπλοκής

Παρακολουθήσαμε πριν λίγες μέρες το σχεδόν τελετουργικό προσκύνημα όλου σχεδόν του ελλαδικού πολιτικού συστήματος στον ουσιαστικό αρχηγό του. Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι ο Κώστας Σημίτης δεν είναι απλά ένας πρώην πρωθυπουργός. Είναι εκείνος που σε εγχώριο επίπεδο δίνει τον γενικό προσανατολισμό, έπειτα από τις οδηγίες της Ε.Ε. και των ΗΠΑ, στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. Το πολιτικό, το δημοσιογραφικό και το ακαδημαϊκό εξουσιαστικό κατεστημένο κατευθύνονται από τις ιδέες του αρχιερέα της διαπλοκής. Ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης έστησαν τις συγκεκαλυμμένες δικτατορίες τους με τις ευλογίες του Κώστα Σημίτη. Αν αυτός δεν έδινε το πράσινο φως το πολιτικό τους μέλλον θα ήταν παρόμοιο με εκείνο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επί τέσσερα χρόνια προσκυνούσε τον αρχιερέα για να γίνει δεκτός στο club των εκσυγχρονιστών αλλά ποτέ δεν κατάφερε να τον πείσει.

Πολλά συστημικά ΜΜΕ έγραψαν ότι ο Κώστας Σημίτης ήταν ο πολιτικός των θριάμβων, του ευρώ, της ένταξης της Κύπρου στην Ε.Ε. Εμείς θα τους θυμίσουμε ότι ο Κώστας Σημίτης ήταν ο πρωθυπουργός των Ιμίων, των νεκρών Σολωμού και Ισαάκ στην Κύπρο, του φιάσκου Οτσαλάν. Κυρίως, όμως, ο Σημίτης ήταν ο πρωθυπουργός που θεμελίωσε την εγκαθίδρυση του εξουσιαστικού φιλελευθερισμού της παγκοσμιοποίησης ως αδιαμφισβήτητης ιδεολογίας του ελληνικού κράτους και των δημοσιογραφικών μηχανισμών. Ο Κώστας Σημίτης ήταν ο πρωθυπουργός της αχαλίνωτης λαθρομετανάστευσης. Ο πρωθυπουργός που παρέδωσε τους μηχανισμούς της μαζικής κουλτούρας στο σύστημα του liberal life style. Ο πρωθυπουργός που αλλοίωσε την εθνική μας ταυτότητα στο σημερινό διεθνιστικό μόρφωμα. Ο πρωθυπουργός που επέτρεψε στους εκάστοτε Σορίν Ματέι να αλωνίζουν ατιμώρητοι και στο οργανωμένο έγκλημα να αποκτήσει θεσμική υπόσταση. Ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του εξαγοράστηκε κάθε κοινωνικός ηθικός φραγμός. Ο πρωθυπουργός των απατεώνων του χρηματιστηρίου. Το γκαρσόνι της μεγαλοαστικής μούργας.

Αν υπήρχε σοβαρό κοινωνικό κίνημα η πρόσφατη εκδήλωση θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί με το κτίριο περικυκλωμένο από δεκάδες χιλιάδες διαμαρτυρόμενων διαδηλωτών. Αν υπήρχε επαναστατικό κοινωνικό κίνημα, θα είχε μια χρυσή ευκαιρία να συλλάβει αρκετούς από τους ενόχους για το κατάντημα της χώρας μας.  

ΠΗΓΗ: Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.