Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Η βενζίνη ήταν τελικά … νερό!

ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΨΕΜΑΤΑ: “ΤΑ ΝΕΑ”: “Αυτός είναι ο ακροδεξιός με το μπιτόνι βενζίνης που ήθελε να κάψει επιβάτες του ΗΣΑΠ – Γνωστός στις Αρχές είναι ο ακροδεξιός που συμμετείχε στη χθεσινοβραδινή άγρια επίθεση στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Μοναστηράκι», ο οποίος μάλιστα φαίνεται σε ένα από τα πολλά βίντεο να κρατά ένα μπιτόνι με βενζίνη και να περιλούζει βαγόνι γεμάτο επιβάτες.”

Χαρακτηριστικό γεγονός της απόλυτης ισχύος της κόκκινης χούντας σε εξουσία και ΜΜΕ ήταν η απαγόρευση από το κράτος του μνημόσυνου των δύο παλληκαριών της Χρυσής Αυγής, που δολοφονήθηκαν στην Λεωφόρο Ηρακλείου. Μέσα στα πλαίσια των επεισοδίων και η συμπλοκή στο Μοναστηράκι μίας μικρής ομάδος νεαρών εθνικιστών με μία ορδή πολύ περισσότερων “αντιεξουσιαστών”. Στη διάρκεια αυτής της συμπλοκής ένας από τους νεαρούς εθνικιστές έριξε νερό μέσα σε ένα βαγόνι από ένα μπιτόνι που βρήκε στο σταθμό. Σε χρόνο μηδέν τα ορφανά του Στάλιν, που κατευθύνουν τα ΜΜΕ, το έκαναν πρώτο θέμα στο δελτίο ειδήσεων και έλεγαν ότι “νεοναζί πήγαν να κάψουν ζωντανούς αθώους πολίτες στο μετρό.”. 

Όλα αποδείχθηκαν ψέματα, αλλά τι να πεις όταν ακόμη και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΕ, του επίσημου κρατικού πρακτορείου ειδήσεων, δημοσίευαν ότι σύμφωνα με την αστυνομία είχαν ρίξει βενζίνη για να κάψουν παιδιά και αθώους πολίτες! 

Τελικά αποδείχθηκε ότι η … βενζίνη ήταν νερό και οι κατηγορούμενοι “νεοναζί” αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.