Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Το Μέτωπο Νεολαίας ενάντια στο μεταπολιτευτικό ψέμα

18/11/2023

Αν έπρεπε να επιλέξουμε το χαρακτηριστικό γνώρισμα των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, αυτό θα ήταν η περίτεχνη και συστηματική διαστρέβλωση της ιστορίας. Κλείνουμε 50 χρόνια φέτος, που το εκπαιδευτικό μας σύστημα εγχέει σαν δηλητήριο στα παιδιά ένα ψέμα που έχει καταρριφθεί όχι μόνο ιστορικώς, αλλά και ιδεολογικώς. Η πολυπονεμένη “ελευθερία” στης οποίας το όνομα οργανώνονται εκδηλώσεις, πορείες, καταθέσεις στεφανιών, κτλ έχει καταντήσει ένα γραφικό σύνθημα δίχως ουσία στο αφήγημα όλων των “δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου”. Ταυτόχρονα, η αληθινή Ελευθερία καταπατάται συστηματικά από το καθεστώς της μεταπολίτευσης (παράνομες φυλακίσεις, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας), και δυστυχώς, βάσει των εκλογικών αποτελεσμάτων, με την σύμφωνη γνώμη μιας πλειοψηφίας “Ελλήνων” ψηφοφόρων.

Κόντρα λοιπόν σε κράτος και παρακράτος, μοναδική αντίσταση και φωνή ιστορικής αλήθειας στεκόμαστε μόνο εμείς, οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ του ιερού Ελληνισμού, με ακλόνητη επιμονή και υπομονή. Κλιμάκιο Συναγωνιστών του Μετώπου Νεολαίας προχώρησε σε συμβολική ανάρτηση πανό επί της λεωφόρου Κατεχάκη των Αθηνών, με σύνθημα ενάντια στο θεμελιώδες παραμύθι του συνονθυλεύματος πολιτικάντηδων που καταδυναστεύουν την Πατρίδα μας. Αντίστοιχες παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν και από τον πυρήνα δράσης της Σπάρτης, όπου ανήμερα της πλαστής επετείου, όλα τα σχολεία της πόλης γέμισαν με προκηρύξεις που εκθέτουν το αληθινό, απεχθές πρόσωπο της συμμορίας των “αντιχουντικών”!

Όσο η 17η Νοεμβρίου (δεν) κατάφερε να “ρίξει” την κυβέρνηση των συνταγματαρχών, άλλο τόσο θα καταφέρουν να λυγίσουν και εμάς τα… παιδιά του Πολυτεχνείου που βολεύτηκαν στις θέσεις της διεφθαρμένης εξουσίας. Η απάντηση μας σε κάθε προσπάθεια αλλοίωσης τη ιστορίας θα είναι πάντα η αλήθεια!

Παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό αφιέρωμα του Χρυσή Αυγή Radio “Πολυτεχνείο, φάκελος Κύπρου και άλλα παραμύθια”:

ΠΗΓΗ: antepithesi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.