Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Σχετικά με τη στημένη δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Παρ’ όλο που σε ολόκληρο τον κόσμο ο κομμουνισμός έχει καταρρεύσει, στην Ελλάδα είναι απόλυτα κυρίαρχος πολιτικά, ιδεολογικά και όχι μόνο. Οι άνθρωποι της αριστεράς έχουν καταλάβει όλα τα πόστα!...

Είναι υπουργοί, στην κυβέρνηση της δεξιάς, όπως και στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ κατά το παρελθόν, είναι ανώτατοι αξιωματικοί σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις, και βεβαίως είναι παντού στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης!

Όλα αυτά τα βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες, με την υστερία να κυριαρχεί γύρω από την δίκη της Χρυσής Αυγής, μια δίκη για την οποία κάποιοι πιστεύουν ότι θα μείνουν στην Ιστορία ως Ηρακλείς της δημοκρατίας…

Με τον όχλο που επιβάλλει το "δίκαιο", με τους ψεύτες που παρίσταναν τους μάρτυρες αληθείας, με τους ίδιους τους νόμους που καταπατήθηκαν από την "ανεξάρτητη δικαιοσύνη", με μια πολιτική εξουσία που βρέθηκε στο χώρο των δικαστηρίων και ζητούσε καταδίκες και κρεμάλες.

Η Αλήθεια όμως είναι ασήμαντη λεπτομέρεια και για τον όχλο, που βαφτίσανε λαό και για αυτούς τους “κυρίους”, που βγαίνουν στα κανάλια του Big Βrother, όπου άλλος παριστάνει τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και άλλος τον Εισαγγελέα. Αυτοί σίγουρα δεν θα ντραπούν ποτέ για όλα αυτά, γιατί για να ντραπεί κανείς χρειάζεται φιλότιμο.

Σίγουρα όμως στο μέλλον θα ντρέπεται ένα ολόκληρο Έθνος για αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας. (www.xrisiavgi.com)

"Εξαντλώντας την αυστηρότητά της, η Δικαιοσύνη καταδίκασε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής και δεκάδες απλά μέλη της σε πολυετής φυλακίσεις, χωρίς αυτές να έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα. Το show που στήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από αυτήν την υπόθεση πήρε τέλος και το «δημοκρατικό τόξο» μπορεί να αισθάνεται περήφανο για τον εαυτό του. Θα επαναλάβουμε απλά πως, παρ' όλες τις πολιτικές διαφορές που το Εθνικό Μέτωπο είχε με την Χρυσή Αυγή, θεωρούμε την δίκη και το show που την συνόδευσε πως είχε ως στόχο Ιδέες και όχι πολιτικές πρακτικές.

Η δεξιά και η αριστερά θέλησαν να τιμωρήσουν τον Εθνικισμό, να φοβίσουν τους φορείς του και να αποτρέψουν την αποδοχή αυτής της Ιδέας από τους απλούς Έλληνες πολίτες. Σε αυτό απέτυχαν τελείως! Ο Εθνικισμός είναι Ιδέα, τρόπος ζωής και πολιτική έκφραση! Γι’ αυτό ούτε φυλακίζεται, ούτε εκφοβίζεται! Ο αγώνας για την Πατρίδα, την Ελευθερία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη συνεχίζεται!" (Από την Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου)

"Μετά το πέρας της “δίκης” δηλώνω ότι θα προασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου δια παντός νομίμου τρόπου τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ανακοινώνω ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδος προσφεύγω στο ευρωπαϊκό δικαστήριο διότι παραβιάστηκε και το τεκμήριο αθωότητάς μου αφού δεν υπάρχει αμετάκλητη απόφαση. Ήδη κατέθεσα αγωγές κατά τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων που προσέβαλαν αυτό το κεκτημένο δικαίωμα του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού και της ΕΣΔΑ. Στη διαδικασία ενώπιον του ευρωπαϊκού δικαστηρίου θα επικαλεστώ την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και την μαρτυρία της καθώς έχω δικαίωμα που ουδείς μπορεί να μου στερήσει…

Διαπιστώνω με θλίψη πως η πλειοψηφία των λεγόμενων πατριωτών, στα διαδικτυακά μέσα, τρίβουν τα χέρια τους με κρυφή ή φανερή χαρά, τώρα που Έλληνες πατριώτες οδηγούνται στις φυλακές.

Απ τη μια, όλοι αυτοί οι αντιπά [εκ του αντι-πάντων] που θα έχουν τη χαρά να λέγουν: "σας τα 'λεγα εγώ", εννοώντας ότι το εθνικιστικό κίνημα ήταν καταδικασμένο,  επειδή δεν είχε τους ίδιους για αρχηγούς κι από την άλλη η θεμιτή φιλοδοξία του κάθε μελλοντικού εθνοσωτήρα, που τώρα θα μπορεί πολύ πιο εύκολα να πλασαριστεί σε κάποιο "πατριωτικό κόμμα", ποντάροντας στο ότι θα βγουν από τη μέση οι κυριότεροι αντίπαλοι... 

Ρωμέικο είν' αυτό και ρωμέικα βαδίζει...

Ο πόλεμος που ξεκίνησα με τους σάπιους της "δικαιοσύνης" δεν έχει γυρισμό μέχρι να δικαιωθούν ΟΛΟΙ οι αθώοι." (Ευρωβουλευτής Ιωάννης Λαγός)

Ο απλός ψηφοφόρος της Χ.Α., ακόμη και αυτός που μπορεί αργότερα να ψήφισε ΝΔ «για να φύγει ο Σύριζα», αφυπνίζεται από αυτό που παρακολουθεί, βράζει από θυμό, βλέποντας όλον αυτόν τον αριστερό συρφετό να ενθαρρύνεται από τους κυβερνώντες συνοδοιπόρους του και να κομπάζει, να πανηγυρίζει, να βρίζει. Αυτός, ο απλός ψηφοφόρος, ίσως να μην μπορεί να κάνει υψηλή ανάλυση, αλλά έστω και ενστικτωδώς αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγματικές συμμαχίες. 

Η ψευτοδιαμάχη της προέδρου και της εισαγγελέως κανέναν δεν έπεισε ότι αυτό ήταν ένα ανεξάρτητο δικαστήριο.  Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας κάνει δηλώσεις δύο μέρες πριν από την έκδοση της απόφασης, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αυταπάτες. Το σύστημα αποθρασύνθηκε, πέταξε το προσωπείο του δίκαιου κράτους, δεν μπόρεσε να κρύψει τη δίψα του για αίμα, με συνέπεια ακόμη και ο πιο εύπιστος, ο λιγότερο αφυπνισμένος να μην έχει πια την παραμικρή αμφιβολία για το ότι αυτό δεν είναι δίκαιο κράτος και η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη. (Ristorante Verona)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.